Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De mannen kregen elke avond een knuffel

''Het was heel raar, Wout.''
''Wat was raar?''
''Die droom die ik vannacht had. Jij was pas geslaagd als marineofficier na je opleiding in Den Helder. Niemand van de opleiding had dat verwacht, omdat je een watje was.''

''Hoezo, Janneke?''
''Zal ik je vertellen. Je lag een keer te slapen in de kazerne toen een jonge vrouwelijke marinier bij je onder de dekens glipte. Ze betastte je overal, vooral bij je buik. Je werd wakker en je schrok je kapot toen je het licht aan deed. Je zag een prachtige naakte vrouw met grote borsten naast je liggen.

Ze begon je te zoenen, maar jij begon te vloeken en probeerde haar uit het bed te duwen. Je kon er niet meer tegen en begon te huilen. Je drukte op een alarmbel, waarna twee man van de militaire politie aan kwamen rennen. De vrouw werd gearresteerd, maar het was nog een hele klus haar in de boeien te krijgen, want ze bleef je vasthouden en zoenen.''

Hij weer:
''Wat droom jij raar, niet te geloven zeg. Wanneer het echt was gebeurd, dan had ik dat mokkel natuurlijk bij me gehouden. Waar krijg je zo'n kans. Hoe ging je droom verder, darling?''
''De volgende dag werd je ontboden door de opperofficier, want die had een rapport ontvangen van de politie die de vrouw had meegenomen.

Je meldde je correct bij de officier, maar die stond onmiddellijk op van zijn stoel en kwam naar je toe. Hij verwelkomde je heel vriendelijk en bood je een sigaar en koffie aan. Hij nodigde je ook uit naar de kantine te gaan en samen een borrel te drinken. Je was stomverbaasd, Wout.
Je had op zijn minst een dauw van veertien dagen zwaar verwacht. Hij vertelde je, dat hij het rapport uitvoerig had gelezen en tot de overtuiging was gekomen, dat je juist had gehandeld door de vrouwelijke marinier het bed uit te duwen. Hij vond je dus uitermate geschikt als marineofficier uitgezonden te worden op een marine fregat naar de Arabische zeeën.''

''Ik herinner mijn droom nog precies, ouwe. Jij werd als commandant aangesteld op een oorlogsschip, een marinefregat. Jullie werden ingezet voor de bestrijding van onderzeeboten en vliegtuigen. Aan boord waren ook twintig vrouwelijke mariniers, pracht vrouwen met mooie lichamen. Jouw opdracht was de vrouwen in toom te houden. In de Arabische wateren was niets te doen. Geen vijand te zien. De mannen speelden allerlei spellen, zoals schaken, dammen, mens erger je niet en het luisteren naar klassieke muziek.

Voor het naar kooi gaan liepen de vrouwen alleen gekleed in een slipje of string door het waslokaal van de mannen, die natuurlijk hevig verontwaardigd waren. Wanneer een vrouwelijke marinier het niet kon nalaten een man even op zijn kont te tikken, dan was hij hevig verontwaardigd en dreigde de commandant van het voorval in kennis te stellen.

Sommige mannen waren er wel van gediend, dat ze seksueel benaderd werden, maar de grootste groep nam gauw de benen naar hun kooi en schreven een brief naar hun moeder.
Bij de vrouwen ontstond grote onenigheid, want een klein aantal had het genoegen een man veroverd te hebben. Die hadden dus een heerlijke nacht.

De andere vrouwen bleven onbevredigd en waren daar zeer kwaad over, maar ze wisten ook, dat ze niet konden klagen bij de commandant. Maar de commandant kwam het toch te weten wat zich aan boord afspeelde, want enkele mannen hadden zich beklaagd bij hem, dat ze bijna aangerand waren door vrouwelijk personeel. Ze waren helemaal overstuur geraakt en moesten tot rust komen in de ziekenboeg.''

''Janneke, ik vind dit niet normaal meer, dat je mij als commandant dit laat meemaken. Ik ben juist gek op vrouwen. Hoe ging het verder?''

''Zal ik je vertellen, schrik niet. Je riep de hele bemanning bijeen en hield een toespraak. Je vertelde, dat je het wel begreep, dat er toestanden aan boord zouden ontstaan, wanneer jonge mensen van verschillend geslacht lange tijd zich moesten onthouden van seks.

Verder ook, dat een paar mannen zich toch hadden overgegeven aan de seksuele toespelingen van de vrouwen, maar dat de meeste mannen zich hadden gehouden aan de belofte aan hun moeder, dat ze onschuldig moesten blijven op seksueel gebied. Hun moeders hadden ook geprotesteerd bij de minister van Defensie. Zij kregen allemaal een bemoedigende brief en een bos rode tulpen.

Wout, jij als commandant nam maatregelen. Met luide stem riep je naar de vrouwen, dat ze straks bij de foerier een mannelijke opblaaspop konden halen. Sommige vrouwen ontstaken in woede, want zij wilden het echte mannelijke lid, maar anderen waren enthousiast en begonnen in hun handen te klappen. Leve de commandant, riepen ze in koor.

De mannen die zich wel door de vrouwen hadden laten veroveren kregen een vrouwelijke opblaaspop. De andere mannen werd beloofd, dat zij iedere avond van de commandant een knuffel zouden krijgen voor het slapen gaan. Ook bij hun ging een luid gejoel op. Wat waren ze blij. Jij werd zelfs bevorderd tot Admiraal van de zeestrijdkrachten. Voortaan was het elke avond heerlijk stil aan boord.

Je hoorde alleen maar het kreunen van de meiden en het klaarkomen van een paar mannen. Dat was mijn droom, ouwe. Hoe vond je het?

''Heel raar en ik geloof er niks van. Volgens mij heb je alles verzonnen. Geef mij maar gauw een biertje, dan kom ik weer tot de werkelijkheid. Proost.''

Schrijver: kees niesse, 19 april 2015


Geplaatst in de categorie: algemeen

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 76Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
20 april 2015
Mooie droom waarin vrouwelijke mariniers steevast het initiatief nemen, heerlijk, die omgekeerde wereld. Maak je zelden mee, ondanks alle emancipatiegolven. Je fascinatie voor erotiek blijft volop boeien, door de wol geverfde.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)