Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De sleur was even onderbroken

Wout dacht aan de sleur in zijn huwelijk. Die vrouw van mij bekijkt mij niet eens. Daar moet verandering in komen en hij kreeg een idee. Ik ga voor Janneke een bos rode tulpen en een flesje parfum kopen. Misschien ziet ze me dan weer. Toen hij met de cadeaus thuis kwam kamde hij gauw zijn grijze haren, maar zag zijn vrouw niet. Toen hoorde hij de wc doorspoelen en ze kwam met dreunende stappen de kamer in.
''Waarom ging je ze gauw weg, boterletter?''

Niet op reageren, dacht hij.
Hij keek haar met een verliefde blik schuin aan, zoals een hond wel eens doet.
''Wat kijk je vreemd, heb je soms weer diep in het glaasje gekeken?''
''Geen druppel, darling en hij liep naar haar toe en fluisterde in haar oor, ik heb veel aan je gedacht, je bent een lieve vrouw en daarom geef ik je een bosje rode tulpen en een flesje parfum, en we gaan vanavond iets leuks doen.''

Ze kreeg zowaar een kleur en zei:
''Zag kale, wat heb jij nou ineens, dat ben ik niet gewend van je, je doet je smoel niet meer open de laatste tijd.''
''Lieverd, doe het gas onder het eten maar uit, we gaan naar de bioscoop en daarna eten in een restaurant.''
Ze werd er verlegen van, wat heeft haar man ineens, dacht ze.

In de bioscoop draaide een romantische film met af en toe seks. Een kerel deed het op z'n hondjes. Wout dacht, dat wil ik ook wel eens proberen, maar met haar dikke derrière lukt dat nooit. Bij zien van het beeld op het doek werd hij zo heet, dat hij zijn vrouw in haar dikke dij kneep.
''Hé, laat dat hufter, heb je me daarvoor meegenomen.''
Hij kneep haar weer en zei zachtjes in haar oor:
''Ik houd van je'', en friemelde onder haar rok.

''Attenoje, laat dat kerel'', zei ze hardop.
Gemompel van bezoekers om hen heen.
Hij flikte het weer, en net toen ze hem een hengst voor zijn kop wilde geven, ging het licht aan, de film was afgelopen. Ze verlieten de bioscoop.
''Hoe vond je de film Janneke, veel seks hé.''
''Ja, dat heb ik gemerkt, je kon je poten niet bij je houden, dat flik je niet meer hé, moet je eens kijken, wat een blauwe plekken ik heb over gehouden.''

Hierna gingen ze wokken in een chinees restaurant. Beiden genoten ze met volle teugen en gingen daarna tevreden naar huis, waar ze nog een afzakkertje namen.
''Zullen we naar bed gaan, ouwe. Nu heb ik ook zin, ik ga vast naar boven hoor.''
''Ik kom zo, even die cowboy film afkijken, want er wordt er net één aan een boom opgehangen.''
De film was gauw afgelopen en hij ging verheugd naar boven, eindelijk weer de oeroude bewegingen van de mensheid bedrijven, dacht hij opgewonden.

Toen hij boven kwam en nog niet eens in de slaapkamer hoorde hij een hevig gesnurk.
Achenebbisj, ze slaapt al weer. Wat een klote zooi, heb ik me daarvoor zo uitgesloofd. Hij ging weer naar beneden, zette de televisie weer aan en dronk een groot blik bier leeg. Toen de film tegen half twee afgelopen was hoorde hij op het raam tikken. Hij schrok en schoof het overgordijn een beetje opzij en zag Carla, zijn lesbische buurvrouw. Ze gebaarde de deur open te doen. In de gang viel ze in zijn armen, en zei:
''Wat heb ik een rot avond gehad, Wout.''

''Wat is er dan gebeurd, mijn liefste''
''We hadden een bijeenkomst van lesbische vrouwen en na een paar borrels moest je een partner uitzoeken om te vrijen. Ik had wel zin, maar tot mijn schrik wees een dikke tante mij aan als partner. Ze begon mij te zoenen en dat mokkel stonk me zuur zeg. Ik moest bijna kotsen en duwde haar van mij af. Ze nam dat niet en wilde mijn string naar beneden trekken. Toen gaf ik haar een kopstoot en ik vluchtte het gebouw uit. Wil je mij troosten, buurman?''

''Kom maar binnen'', en ze gingen naast elkaar op de bank zitten en dronken een biertje. Opeens legde ze haar roomkleurige dijen op zijn schoot en ze gebaarde hem haar te friemelen. Haar string lag al op de grond. Hij was daar niet te beroerd voor en ging aan het werk, maar opeens kreeg hij een wegtrekker. Hij zag de voeten van Janneke op de trap en duwde vliegensvlug de buurvrouw achter de bank en hij vergat de string van Carla onder de bank te schoppen. Zijn hart klopte in zijn keel.

''Hé ouwe waar bleef je nou? Ik lag op je te wachten. Kom op naar boven, ik heb nog steeds zin. Hé, ik heb nu ook trek in een pilsje. Haal er voor mij ook maar één. Krijg nou wat, dat is mijn string niet, die past mij nooit.''
''Hij is toch van jou, schat.''
Toen ze het biertje ophad ging ze languit op de bank liggen met haar blote dikke dijen op zijn schoot, waar net nog de slanke Carla lag.
''Komt er nog wat van, dooie'', riep ze.

Hij had het niet meer en duwde haar van zich af. Janneke werd woest en ging scheldend naar boven. Ondertussen kon Wout zijn buurvrouw van achter de bank halen en naar buiten loodsen. Een grotere ramp was in ieder geval voorkomen. De sleur waar Wout mee worstelde was in ieder geval onderbroken, maar niet op een leuke manier.

Schrijver: kees niesse, 13 juni 2015


Geplaatst in de categorie: partner

4.0 met 1 stemmen 85Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
13 juni 2015
Je erotische belevenissen, Don Juan Kees, blijven boeien, juist omdat ze doen denken aan die soft-pornografische, kolderieke films uit de Alpen.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)