Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Henk en Ingrid waren net in de dertig

Het echtpaar Henk en Ingrid waren net in de dertig.(Fictie)

Henk had vreselijke last van erectiestoornissen en dat vond Ingrid niet zo leuk. Ze adviseerde hem naar de huisarts te gaan. Ze belde het gezondheidscentrum en haar man kon de volgende dag al komen.
''Weet je wat ik denk Henk, je bent uitgekeken op mij.''
Hij schrok en hij wist wat ze ging zeggen.
''Toen ik je veertien dagen geleden betrapte in de steeg bij buurvrouw Carla zag ik, dat je gulp recht vooruit stak. Vuile hufter, dat je bent.''

De volgende dag was aangebroken. Om half twee zat hij in de wachtkamer bij de huisarts. De deur van de spreekkamer ging open. Daar stond een dikke oudere vrouw met kort geknipt haar, gekleed in een witte jas.
Zij wenkte hem binnen te komen. Dat was even schrikken, want het was niet zijn eigen dokter.

De dokter gaf hem een hand en verzocht hem plaats te nemen op een stoel naast het bureau. Ze keek op het computerscherm en haalde opeens haar gebitsprothese uit haar mond en legde die op het bureau naast de printer.
''Sorry mijnheer, maar ik heb pijn in mijn bek, niet mooi meer. Kunt u me nog verstaan?''
''Heel goed dokter.''

''Ik ben de vervangster van uw dokter. Hij heeft schurft.
Ik zie op het scherm, dat u moeilijkheden heeft met de seks. Dat is niet zo mooi, hé? Hoe is uw huwelijk?''
''Niet zo goed. Mijn vrouw wil elke dag seks, maar het lukt mij niet meer. Mijn geval blijft slap. Ze wordt dan erg kwaad en gaat in de huiskamer op de bank slapen.''

''Gebruik je alcohol?''
''Ja dokter, één borrel voor het avondeten, meer niet.''
''Jezus zeg, is dat alles? Daarom komt hij natuurlijk niet overeind. Drink toch meer man. Ik had ook moeilijkheden met de seks. Wanneer mijn kerel ze ene been in bed legde sliep hij al, de boterletter. Ik wilde scheiden van die zak. Hij dronk maar één biertje per dag. Ik heb hem toen geadviseerd elke avond zes borrels te gaan drinken en flink erbij te roken.

Mijn man werd toen een echte kerel. Ik wist niet wat ik meemaakte, mijnheer. Zijn geval bleef uren lang overeind staan. Mijn seksleven was weer toppie en toen ik mij had geabonneerd op een pornozender, was het helemaal voor elkaar. We keken elke avond naar een seksfilm. Mijn vent was toen helemaal in topvorm. Hij ging tot mijn tevredenheid zo te keer in bed dat hij tot mijn ergernis nu behandeld wordt door een fysiotherapeut om zijn rug te laten masseren. Kloten natuurlijk.''

Henk luisterde met aandacht en was perplex, wat de dokter allemaal zei. Zou het toch waar zijn, dat ik meer moet gaan drinken om aan de verlangens van Ingrid te voldoen.
''Kom eens hier en ga op mijn schoot zitten. Ik moet u eens goed bekijken.
''Moet dat, dokter?''
''Ja, dat moet, ik eet u niet op.''

De koude blauwe ogen van de dokter dwong hem op haar schoot te gaan zitten.
Het zweet stond dik op zijn voorhoofd en tussen zijn bilnaad was het ook verschrikkelijk. Wat een toestand, dat had hij nog nooit meegemaakt.
''Zo mijnheer, laat je broek maar eens zakken, dan zal ik u een klein prikje in je leuter geven, kijken of hij overeind komt.''

Met veel tegenzin liet hij zijn broek zakken.
''Ook je onderbroek, man.''
Daar had hij helemaal niet op gerekend. Zat vol met remsporen, dus liet hij uit schaamte zijn onderbroek niet zakken. De dokter verloor haar zelfbeheersing en zei:
''Trek godverdomme die broek uit, man. Doe niet zo schijterig. Ik zie de hele dag blote wijven en kerels. Trek uit die broek, anders doe ik het.''

Teneinde raad liet Henk zijn onderbroek zakken. Daar zat hij dus in zijn blote kont op de schoot van de arts. De arts keek hem al verleidelijk aan en zei:
''Zing jij eens een mooi liedje voor mij.''
Hij wist niet wat hem overkwam en zei:
''Ik kan niet zingen, dokter. Vroeger op school ook al niet.''
''Flauwekul, iedereen kan zingen. Zing maar een Sinterklaasliedje.''

Bijna onhoorbaar zong hij Sinterklaas kapoentje.
''Bijna niet te verstaan man, daar word ik bepaald niet vrolijk van.''
Terwijl hij zo belabberd zong, gaf de dokter hem een prik in zijn leuter en het was adembenemend te zien hoe dat hielp. Zijn geslacht stond recht overeind.
''Kijk mijnheer, wat zie je?''
Henk schaamde zich kapot. Zijn piemel was weer de oude.
''Hoelang blijft die zo staan, dokter?''

''Vierentwintig uur, dus nu gauw naar huis en je vrouw verrassen. Overmorgen zie ik je weer op het spreekuur.''
Hij kwam van haar schoot af en trok zijn broeken naar boven en bedankte de dokter met een rood hoofd. Met een bloedgang rende hij naar huis, maar tot zijn schrik stond zijn vrouw voor de deur met Carla te praten. Met volle vaart passeerde hij hen en ging uitgeput van de belevenissen in zijn stoel zitten en nam een biertje. Hij probeerde zijn penis met erop te tikken slap te krijgen, maar het lukte niet. Ingrid was verbijsterd toen ze de kamer binnenkwam. Ze zag het en was heel blij.

Schrijver: kees niesse, 20 jul. 2015


Geplaatst in de categorie: drank

4,0 met 1 stemmen 361Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)