Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Vol verwachting: angstgevoel (6)

In de woonkamer lag op een glasplaat van de salontafel witte poeder verspreid. Rondom de bank lagen kledingstukken. Twee naakte lichamen waren tegen elkaar geplakt.
Wijnand drukte zijn duimen tegen de ademsappel van Evelien, en schoof zijn duimen over haar hals tot onder haar kin. Met één hand wreef hij over haar gezicht tot haar voorhoofd. Het leek op de kinlift tijdens een beademing bij reanimatie. Wijnand was zo in extase dat hij de handeling met flinke kracht deed.
Wijnand drukte zijn mond op die van Evelien en stak zijn tong uit.
Evelien voelde zich zweven boven de grond. Haar dwangmatige verlangen om te roteren met haar tong was niet te stoppen.

Door de genomen drugs kreeg Evelien een visioen dat zij bloot lag aan de kustlijn van een vakantieoord. Met gesloten ogen genoot ze van de zonnestralen op haar lichaam. Ze voelde een watergolf over haar hele lichaam schuiven. Deze gleed terug van haar hals naar haar voeten. Dat gaf een tintelende gevoel door haar hele lichaam. Een tweede golf kwam als een verkoelende deken over haar warme lichaam. Evelien kreeg een tintelende gevoel van top tot teen. Door de drugs was haar brein gemanipuleerd en bracht haar in euforie. Evelien had geen controle meer over haar lichaam.
Een derde watergolf schoof over haar lichaam. Terwijl het water terug richting zee ging over haar lichaam glunderde ze van extase door het kriebelend gevoel.
De schuimkop van de watergolf gleed over haar buik langs haar liezen. Met een brede glimlach op haar gezicht genoot ze van het kietelende gevoel.

Evelien deed langzaam haar ogen open en kwam langzaam tot de realiteit. Evelien merkte dat er vocht langs haar dijbeen gleed. Ze keek bedenkelijk en ging met één hand onder haar bovenbeen. En voelde een kleverige substantie op haar huid en een natte plek op de bank.
Plotseling werd haar lichaam koud. Ze voelde het bloed uit het gezicht stromen. Het werd een chaos in haar hoofd!
Met een flinke duw gooide zij Wijnand van haar af en schreeuwde: “Nee . . .! Klootzak! Verdomme!”
Door grote paniek was het een warboel in het brein van Evelien.
Wijnand deed zijn ogen open en keek suf om zich heen. Het had het gevoel dat hij uit een andere universum kwam. Hij keek naar Evelien en zei gulzig: “ wat heb je toch een goddelijk lichaam”.
Hij wreef met zijn hand over haar buik en over een borst en kneep flink met zijn hand door zijn drift.
Onverwachts kwam een flinke klap met een platte hand tegen zijn wang.
Evelien keek Wijnand verward en ontredderd aan en zei: “we hadden afgesproken om altijd veilig seks te hebben”.
Traag reageerde Wijnand: “Jeetje?! Evelien, jij hebt toch ook genoten?”.
Evelien nam een sprong van het bed en rende naar de badkamer. Met en harde klap deed ze deur dicht en vergrendelde de deur.
Evelien ging zitten op de toilet. Haar eerste reactie was om te persen en met haar wijsvinger de slijmerige massa uit haar te halen. Weemoedig deed ze dit met een angstige zucht en steeds vlugger.
Evelien hield haar handen tegen het gezicht. Als een vulkaan uitbarsting stroomde haar tranen door haar vingers langs het gezicht. Verschillende vragen flitsten door haar gedachten: “ben ik nu zwanger? Hoe moet ik dat mijn ouders vertellen? Heb ik een soa opgelopen? Kan ik dit anoniem laten testen?”
Door één gedachte schok Evelien enorm. In één beweging keek Evelien met rode ogen en een gezicht vol tranen omhoog en dacht: “Oh God! Wijnand zag mij alleen als een seksspeeltje en wilt geen serieuze relatie. Wat moet ik alleen met een kind?” Evelien haar lichaam trilde door angst. Haar gedachten werden verstoord door twee bonken op de deur.

Schrijver: Alexander v/d Zande, 25 augustus 2015


Geplaatst in de categorie: liefde

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 109Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)