Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

een badgebeuren

Zondag, een belangrijke dag om eens heerlijk in bad te gaan.
Bijna vol was dat bad en ik wilde er al instappen, maar dan besef ik dat ik beter eerst even naar kamertje 100 kan gaan. Ik kom terug en zie mijn kat met verbijsterde ogen naar mij kijken. Kennelijk was hij van het randje van het bad gegleden en in het water beland.

Eigenlijk springen katten dan direct uit het water, maar deze niet, of het lukte hem niet er uit te komen, zou ook nog kunnen. Ik tilde hem uit het water en hij liep pootjes schuddend de gang in. Gelukkig ligt daar laminaat, dus geen nat vloekleed, besefte ik. Ik pakte een handdoek en tilde hem op. Heel rustig, nog steeds in een shock denk ik liet hij dat toe. Ik droogde eerst de vloer in de gang en legde toen een kleedje neer. Eindelijk kon ik in bad. Ineens besefte ik dat de kat er al in gestaan had en ging er maar weer gauw uit. Mijn kat komt nooit buiten, dus echt vies was het gelukkig niet.

Toen ik de badkamer uitkwam, zat Gyssie nog steeds pootjes likkend op het badmatje in de gang. Toch wel apart als je dit meemaakt met zo een diertje.

Schrijver: Eva Mensch, 22 november 2015


Geplaatst in de categorie: dieren

4.0 met 2 stemmen 99Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Eva Mensch
Datum:
25 november 2015
Gyssie is een erg zachtaardige, maar wel ondeugende persoonlijkheid. Hij woont samen met mij en vindt dat hij evenveel rechten op dit huis heeft als ik, gelijk heeft hij. Hij bezorgt me veel lachbuien
Naam:
Han Messie
Datum:
25 november 2015
Email:
hmessielive.nl
Een speciale belevenis, die erop duidt hoe katten eigen gewoontes, wil en persoonlijkheid hebben.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)