Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Fout geadresseerd.

Kerstpost, ook wij kregen natuurlijk rondom de afgelopen feest (nou ja FEEST) dagen post. Van die gezellige kaarten, maar ik had alle mensen al laten weten geen post te sturen, niet alleen omdat zelfs de gezellige kerstzegels qua prijs de pan uit rijzen, maar ook omdat het zo'n zinloos gebeuren is. Je wenst elkaar fijne dagen, prima, maar intussen...

Afijn, daar ging het in deze niet specifiek om, want er zat een kaart bij, die bij ons in de bus viel, met een foute naam, een fout adres, evenals een foute postcode. Tja, wat doe je dan als goed burger? Je schrijft erop: retour afzender woont niet op dit adres en het ding gaat opnieuw in de gleuf van de RODE brievenbus

Einde verhaal, toch?
Niks hoor. Drie weken later valt er in ONZE bus een soort van boete kaart, opnieuw gericht aan iemand die we niet kennen, met ditmaal ONS adres, met foute postcode.
Ik neem de kaart mee naar boven, bestudeer hem nog eens en weet je, inmiddels is mijn broek zover afgezakt dat ik de kaart bij het oud papier gedaan heb.

Als iemand iets verstuurd met een foute postcode, is dat nog tot daar aan toe, maar om MIJ de boete te laten betalen voor zoiets stoms gaat alle perken te buiten.
En zo weet iedereen waarom ik geen kaarten verstuur, (die nou geheid bij het oud papier liggen, of niet soms?) en ik mijn buik vol krijg van de post.

Schrijver: An Terlouw, 22 jan. 2016


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3,0 met 1 stemmen 79Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)