Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

THERESE VAN OVERMEIRE

Op een zondagavond, ergens in het jaar 2011, wandelde een Turkse jongeman van 21 jaar door de Rosse buurt van Gent-Zuid.
Enige tijd stond hij besluiteloos voor het bordeel van een 38-jarige grote, forsgebouwde vrouw. De jonge Turk overwon zijn vrees en stapte naar binnen bij Dikke Trees, zeer geliefd bij haar klanten.
De jongen vroeg of zij bij het spel bovenop hem ging zitten. Bedoelde hij de geslachtsdaad of op borstkas en gezicht zitten rijden?
Trees waarschuwde dat dergelijke spelletjes gevaarlijk kunnen zijn. Zij was zich bewust van haar 124 kilo; daarbij was hij een tenger ventje.
Maar deze zei:
"Geen zorgen hoor, het loopt wel los."
Languit legde hij zich ruggelings neer op het bed van Trees.
De zware vrouw zette zich schrijlings op haar klant. Overeenkomstig zijn wil wipte ze heftig op en neer. Bij haar wilde inzet merkte Trees na een tijdje dat het mis met hem was. Ondanks haar schrik en ontsteltenis belde ze meteen de politie.
De arts van het gerecht sprak in Trees' voordeel:
"Het slachtoffer is gestorven door gebrek aan zuurstof. Daarbij heeft hij enige gebroken ribben en een gebarsten schaambeen. Een reddeloos geval."
Trees werd door de politie beschermd tegen boze Turken, die dit als een moord beschouwden.
De rechter bepaalde dat Trees zelf niet schuldig was aan de dood van de Turkse jongen. Trees is een publieke vrouw, die zich volledig overgeeft aan de wensen van haar bezoekers. De klant wilde zelf onder haar liggen. Trees zette alles op alles om het hem naar zijn zin te maken. Zij kon er niets aan doen dat haar gewicht te veel voor het fijne lichaam was.
Trees werd vrijgesproken!

Zo'n twee jaar later wilde Trees naar de nationale Vrouwendag, die eens per jaar in het Belgenland wordt gehouden.
Toch zag men deze welbekende dame daar liever niet. Misschien gaven haar hoge gestalte, grote omvang en reusachtige dijen een onterend beeld voor de prostitutie. Tja, de turk, die onder haar lichaam gestorven was.... Dat beeld waarde bewust of onbewust nog rond in het brein van de vrouwen die op de Vrouwendag te gast waren. Al had Trees op dat fatale ogenblik haar werk vol warme overgave gedaan, dat ongeluk was haar niet toe te rekenen.
Trees zelf dacht op die Vrouwendag:
"Mijn collega's vinden mij vast te dik, omdat ze zelf veel magerder zijn en stokjes van benen hebben. Dat valt bij mannen niet zo in de smaak!"
Maar Trees betoonde zich heel grootmoedig. De mannen van de Vrouwendaggangsters mochten het met haar doen voor sterk verminderde prijs!
Heren, blijft u gerust Dikke Trees bezoeken! Zij hoeft heus geen gevaar te betekenen, als u goed weet hoe u het bij haar moet aanleggen.

Schrijver: Han Messie, 29 jan. 2016


Geplaatst in de categorie: vrouwen

2,0 met 1 stemmen 1.863Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)