Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Epiloog Ziggo.

En zo kwamen we na vele lange, vervelende episodes aan het laatste hoofdstuk van de provider. Namelijk de overstap naar KPN die gisteren door een monteur werd geregeld. Wat een drama's we hebben beleefd, ongekend, wat een narigheid we hebben meegemaakt, niet normaal, wat een toestanden we doormaakten, ongelofelijk. We hebben het overleefd, dat wel maar een heus drama is natuurlijk niet compleet zonder een heuse epiloog en dat moet natuurlijk nog even worden opgeschreven!

Niet alleen ging afgelopen week wederom de telefoon, omdat ik dus weer een contactformulier had verstuurd, vanwege het stoppen van die verhipte Horizonbox, tja ik kon het achterwege laten, maar er is natuurlijk altijd nog zoiets als een eindafrekening en als ik dan klaag, dat ik nog tig keer zonder televisie zat, dan is dat niet te verklaren zonder klacht, toch?

Dus de man belt en zegt meteen: ik zie dat U hebt opgezegd? Kan ik nog iets doen om u van gedachten te doen veranderen? Nou nee hoor, die hoofdstukken hebben we inmiddels al zo vaak gelezen, dat we hier helemaal klaar zijn met die ~<#}{ box. Dus nee, geen interesse. Jullie hadden nooit aan die box moeten beginnen!

Ik was altijd welkom, zei ie, mocht altijd terugkomen, zei ie. Ik bedankte voor de eer, maar legde nog wel even uit waarom ik toch weer dat formulier had ingestuurd. Om in elk geval sterker te staan, als men me van plan is een oor aan te naaien voor wat betreft de eindfactuur! Want dat ik er zo klaar mee ben, weet iedereen wel!

Echter, krijg ik via de mail een bevestiging van de opzegging en daarin staat een aantal dingen, zoals: dat ziggo me een doos opstuurt, alwaar de spullen van hun in moeten en naar een TNT post moeten om verzonden te worden! Dat is best, dat doe ik wel, maar wanneer ik verder naar beneden scroll, staan daar de dingen die ze terug willen hebben, en zie ik tot mijn stomme verbazing staan dat: de Horizonbox ingeleverd mag worden op de milieustraat van de Gemeente!

Dus: ik betaal een lollige factuur voor iets wat thuis hoort op de vuilnisbelt! Als dat nou niet de meest idiote actie is die een mens ooit heeft meegemaakt, dan weet ik het niet meer!

Schrijver: An Terlouw, 28 mei 2017


Geplaatst in de categorie: internet

4.0 met 1 stemmen 1.086Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)