Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Niet eerlijk!

Zoals inmiddels al bij veel mensen bekend zit ik in de oedeem-spullen en ach er zijn ergere dingen dus erover uitweiden hoef ik niet echt, ook niet dat ik bij een zogenaamde oedeem-therapeut loop, geen overbodige luxe trouwens want wanneer ik die twee zaken niet zou gebruiken, zou ik binnen de kortste keren als een Michelin-poppetje over de grond rollen...lopen wordt dan vanzelf wat lastig!

Natuurlijk wil niemand dit, laten we dit even voorop stellen maar in mijn geval is er geen keus en er zijn altijd ergere dingen toch? Omdat niet iedereen op de hoogte is van de diversiteit van de spullen en van de leverancier, besluit ik in overleg met de therapeut en de dame die me spullen brengt al te spreken dat ik kaartjes in de praktijk van de laatste neer leg!

Altijd goed voor de klandizie toch? En best een aardig idee al zeg ik het zelf want de kleine bedrijfjes kunnen best een zetje gebruiken, immers, ik wist toch zelf ook niet van het bestaan af, van al die dingen die het de oedeem-mensen iets makkelijker maken, de mensen die deze dingen gebruiken weten dat inmiddels maar al te goed!

Nou lig ik van de week op de bank bij de oedeem-peut, voor een behandeling, als er op de deur wordt geklopt, de man staat op en opent de deur op een kiertje, tenslotte lig ik op de bank hè? Even later is de deur dicht en staat hij met twee potten gevuld met chocolade bij zijn bureautje....lekker joh!

Dan laat hij zien waar het presentje vandaan komt! Een naam die ik heel goed ken, het bedrijf van de oedeemspullen! Kijk, ik misgun geen mens iets, echt waar niet, maar mijn haren gingen wel een beetje overeind staan want de dag ervoor kreeg ik een envelop van datzelfde bedrijf, met attributen erin en een briefje of ik geheel vrijblijvend de portokosten wilde voldoen!

Nou dát dacht ik na dit gebeuren toch echt even niet, ben een goeie afneemster en zeker niet voornemens om de kerstpresentjes te sponsoren!

Schrijver: An Terlouw, 23 december 2017


Geplaatst in de categorie: moraal

4.3 met 3 stemmen 89Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)