Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Online boodschappen doen. Picnick.

Ach dat is zó niks voor mij echt, ik ben er geen voorstander van. Hoe vaak ik dat niet geroepen heb, ontelbare keren! Daar komt bij dat de bezorgkosten pure winst zijn, als je zelf de spullen in huis haalt! Toch?

Dan komt er van verschillende kanten een nieuw bedrijf in beeld, je kunt een app downloaden en vervolgens je boodschappen doen. Was even lastig maar dat zijn alle dingen die je voor het eerst doet nietwaar?

Dus ik ga voor een keertje overstag, ik kan allang niet meer sjouwen, boodschappen is sowieso al een crime en niet echt een hobby, maar ja een mens moet eten en dus ga je met frisse tegenzin naar de winkels, ik tenminste wel!

Vorige week kwam voor de eerste keer op vrijdag het wagentje voorrijden, want je bepaalt zelf wanneer en hoe laat ze komen bezorgen en ik moet zeggen, dat viel me vorige week dus alles mee! Personeel bracht alles tot op het aanrecht, we hoefden het alleen maar op te bergen!

Dus ik ga gisteren braaf aan de ipad, mijn lijstje invullen, tik meteen aan hoe laat ik het wil hebben, reken meteen af en krijg een berichtje dat de bestelling binnen is: dat is weer een winnaar! Want je moet niet automatisch denken: de eerste keer ging het goed, want de tweede keer kan dat heel goed anders zijn. Maar niks hoor!

Ik krijg een berichtje, dat de bezorger onderweg is en tien minuten later wordt er aangebeld, ook deze jongen brengt alles tot op het aanrecht! Dit is pure luxe, iets wat we veel eerder hadden moeten doen! De zware spullen worden netjes afgeleverd en bij € 25 betaal je geen bezorgkosten. Nou dat bedrag is zo op hoor, daar ben je zo aan! In tegenstelling tot andere bedrijven, moet hier geld bij, volgens mij.

Ze zijn aardig bezig met uitbreiden, het is een jonger bedrijf, maar ik ben om, wat niet wil zeggen dat we nu nooit meer bij de winkels komen, maar dat is dan alleen voor de kleine en lichte spullen, niet echt nodig maar ik ben bekeerd! Het is afgelopen met het gesjouw, hoe zalig is dat nou?

En zo picknicken we elke week, want zo heten ze...dus heb je een hekel aan sjouwen en boodschappen doen...de app zit zo op je mobiel!

Schrijver: An Terlouw, 23 maart 2018


Geplaatst in de categorie: welzijn

2.8 met 4 stemmen 100Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Bjarne
Datum:
25 maart 2018
Dat lijkt me reuze handig.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)