Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Open podium Juni 2018

Oma, komen jullie naar het “open podium” op onze school, vraagt oudste kleindochter Marloes twee weken geleden en zo togen oma en opa vandaag naar de school van de kinderen, ze zitten namelijk alle drie op dezelfde school, waar toevallig hun moeder (mijn dochter dus) lerares is! Hoe makkelijk is dat dan?

Om 2 uur zou het beginnen en de zaal zat vol, er was hartstikke veel animo voor de acties die de kinderen uit alle groepen te horen zouden geven, alhoewel we natuurlijk geen van allen wisten wat er zou gebeuren! Mijn mond viel open, want ik beken: dit zou zomaar ten gehore gegeven kunnen worden op Holland Got Talent!

Natuurlijk werd er geplaybackt, logisch maar ik zag dat alle kandidaten meezongen met het liedje wat was ingestudeerd! Alle kinderen, vanaf de jongste tot de laatste groep deden mee en ik moet zeggen dat er twee kinderen van vijf jaar zo superlenig waren dat ze in spagaat gingen! Ongelofelijk gewoon! Ik keek m’n ogen uit!

De liedjes die we hoorden, waren heel wisselend, van modern, tot een liedje over duiven, nee niet van de Timmermannetjes, maar een ander heel lief plaatje! Ondanks de warmte, de drukte en het kabaal wat er nou eenmaal bij hoort was dit een evenement dat klonk als een klok. Natuurlijk waren mijn eigen kleinkids volop in beeld, maar dat nam niet weg, dat ik ook oog en oor had voor de overige zangers en zangeressen!

Geweldig gedaan, al deze kids zongen dat het een lieve lust was, hadden geen podiumvrees en zaten en stonden erbij alsof ze niet anders gewend waren! Hulde voor al die geweldige stemmen! Enne, ik kom volgende keer heel graag weer op Montessorischool Terbregge!

Schrijver: An Terlouw, 1 juni 2018


Geplaatst in de categorie: school

4.2 met 4 stemmen 133Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)