Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Ware liefde

Ik proestte de drek uit mijn mond. Men had mij dus begraven. Ik had mijn dierbaren nog zo opgedragen mij na mijn overlijden te cremeren. Dus had men mij toch onder de grond gestopt. Okay dan…dan zij het zo. Aldus groef ik mij een weg uit de drek en ademde de lucht weer in. Aqua leefde weer….


De kale opende met een schok zijn ogen en glimlachte. Zijn schepper leefde weer. Gouden tijden zouden weer aanbreken.


De Dame reageerde met een schok welke op een orgasme leek toen zij het nieuws vernam dat Aqua weer herrezen was.


Hick senior laadde in paniek zijn shotgun terwijl neef Hick zijn favoriete condoom over zijn hoofd trok en zus Hick gillend klaar kwam bij het ervaren van zoveel erotiek.


Ik had diep begraven in de drek gelegen met een gat in mijn romp welke veroorzaakt was door de shotgun van Hick senior. Hij dacht dat hij mij had opgeruimd. Maar hij had buiten mijn buitenaardse relatie met Ashani gerekend. Zij blies mij weer leven in waarna de oude Indiaanse Cherokee man mijn hand greep en een mijn onbekende spreuk sprak die mij deed tintelen. “Je taak hier is nog niet volbracht” fluisterde hij waarna hij verdween.


Ik stond op en schreeuwde het uit. Ik weet nu waarom ik het toen uitschreeuwde. Soms maakt een mens zoveel ellende mee dat schreeuwen de enige uitlaatklep is. Zalig zijn zij die nooit ellende meemaken en het presteren om steeds maar weer te klagen. Dumbass bitchess..


Even iets wat niet bij bovenstaand verhaal hoort:
Wees nooit bang om zwak te zijn en wees nooit te trots om sterk te zijn. Ik heb veel geleerd de laatste tijd. Ik heb de liefde van mijn leven verloren. Zij stierf een verschrikkelijke dood. Daarom ben ik weer begonnen verhalen te schrijven. Een beetje als medicijn. Ik heb nog nooit en zal nooit zoveel houden van iemand als de vrouw die laatst gestorven is en mij ontvallen is.


Mijn drie beloftes aan je sterfbed zal ik houden en vervullen:
Ik zal voor onze jongen zorgen
Ik zal een voorbeeldig leven leiden
Ik zal doorgaan met mijn leven

Het ga je goed mijn lieve schat…

Schrijver: Aqua, 14 december 2018


Geplaatst in de categorie: verdriet

5.0 met 1 stemmen 458Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)