Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De vloek van de Elite!

Het zou zomaar een titel kunnen zijn van de elite- mensen, ja hoor die heb je namelijk ook, maar deze horrorsoap gaat nog steeds over mijn gemeente Elite, mijn open cabrio geleverd door Jens, ja, diezelfde Jens die de krant haalde omdat de verplichtingen niet zo erg goed werden nagekomen! Nou dat dit klopt daar kan ik over meepraten, want: na het gehele debacle van: stoppen terwijl ze rijden moest, rijden wanneer ze stoppen moest, niet meer te stoppen was en als klap op de vuurpijl besloot om niets meer vooruit- maar achteruit te willen rijden, dat verhaal kennen we nu wel!

Er gloorde hoop aan de horizon, want vorige week maandag belde de leverancier dat ze klaar was en dinsdag op transport ging naar Rotterdam, jawel. Ik vroeg nog: hebben jullie ermee gereden en rijdt ze nu gewoon vooruit? Jawel hoor was het antwoord, er was het e.e.a.inderdaad niet in orde, maar ze is 100% goed bevonden! U zult haar woensdag wel terughebben!

Ik schiet in de lach, nou dat zal vast geen woensdag worden, want we hebben het over Jens toch? Dat zal nog wel even aanlopen, maar deze week wordt het zeker weten niet meer! Ik kreeg gelijk, heel erg natuurlijk om in deze gelijk te krijgen, maar vorige week vrijdag belde ik Jens, om te vragen hoe ver ze waren, kreeg een vrouw aan de lijn die zich bekend maakte als: ik ben iemand van de achterwacht, kan u verder niet helpen, daar hang je dan een kwartier voor aan de lijn! Jawel!

Dan wordt het maandag en bel ik ( best slim) opnieuw, zou worden teruggebeld en stuurde ik er voor de zekerheid een mail achteraan, zodat het echt zichtbaar was, schreef er mijn telefoonnummer erbij, want het is handig als mensen niet hoeven te zoeken toch? De rest van de week in stille afwachting van op zijn minst een telefoontje, of een antwoord op mijn mail, nou vergeet het maar!

Geen telefoon, geen mail, hoe asociaal worden we hier nou? Hoeveel moeite kost het om in elk geval een bericht terug te sturen? Veel blijkbaar! Vandaag wederom gebeld en de dame zegt: ik zoek het uit en bel terug, ja hoor natuurlijk! Maar: twee uur later gaat inderdaad de telefoon, ja echt waar, ik neem op en de vrouw zegt: met Karin ( geloof ik) van Jens, ik zeg, het is goed dat ik zit, want een mens zou van schrik omvallen zeg!

Ja maar ik beloofde toch om terug te bellen? Jazeker wel, de talloze collega's van jou ook, en reacties op mails krijg ik evenmin! Ze begint haar verhaal en om dat kort te maken, ze weet niet waar mijn Elite is, probeert inkoop te benaderen en ik zeg: het is geen nieuwe, ze is gerepareerd hoor! Ja zegt ze maar ik kan haar nergens vinden!

Hoppekee, waarbij ik ook nog even aangeef iemand van de achterwacht gesproken te hebben, daarop krijg ik een heel verhelderend antwoord: dat is gewoon een call center! Ja logisch dat die lui niet weten waar mijn cabrio is, die turen alleen maar naar een scherm, geven antwoorden waar ze geen weet van hebben en zijn kampioenen in het afschuiven van het probleem!

Bah! Op naar deel weet ik veel!

Schrijver: An Terlouw, 11 oktober 2019


Geplaatst in de categorie: maatschappij

4.0 met 2 stemmen 85Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)