Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Laatste aflevering Elite soap?

En zo gaat afgelopen donderdag de telefoon, een onbekende stem vraagt of IK het ben, ehhh, ja ik ben het inderdaad en ze vraagt vrij onduidelijk overigens, maar dit terzijde, of het goed is dat ze mijn gemeente cabrio terug kunnen komen brengen? Ik vraag haar: totaal verbijsterd, heb je het echt over de mijne? Jawel zegt de krakende stem, als ik niet beter wist zou ‘k denken een hele oude dame aan een oude telefoon te hebben, maar ja, dat is tegenwoordig normaal. Ze hebben natuurlijk zo’n geval op hun hoofd en praten soms niet precies in de juiste richting, maar afijn, ik begrijp haar.

Ik heb een onbestemd voorgevoel wat me zegt: je gaat zelf die cabrio in ontvangst nemen, heb ook het nummer van het plaatje bij me, voor het geval het dus niet de mijne is nietwaar? Dan was ze mooi mee terug gegaan, Elite of niet, het moet de mijne zijn! Zo simpel is het. Of het de volgende dag uitkomt vraagt ze? Natuurlijk maar niet voor 12 uur want dan ben ik er niet en zo wordt er voor de middag een tijd geprikt.

En jawel, wat geen mens verwacht had, ze kwamen met mijn Elite, als Sherlock liep ik eromheen speurend naar bepaalde kenmerken, die er allemaal opzaten ook nog! Ik reed naar de berging, om erachter te komen dat ze bij Sunrise wel heel erg goed hun best gedaan hebben, door knopjes die op een lastige plaats zaten nu gewoon op een voor mij makkelijke plaats te zetten.

En zo is er een eind gekomen aan de ellende van de gemeente cabrio, is er een eind gekomen aan de talloze mails, de telefoontjes waar je nimmer antwoordt op kreeg en kunnen we weer over tot de orde van de dag! Hoe mooi is dat na twee en een halve maand, geweldig toch?

Schrijver: An Terlouw, 19 oktober 2019


Geplaatst in de categorie: maatschappij

3.0 met 1 stemmen 85Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)