Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Het nieuwe normaal, wen er maar aan!

Remy, wat een heerlijk boek was het, maar wat wordt de naam volkomen onterecht ook nog nu vaak gebruikt!

Geloof me als ik zeg, dat de halve gemeenschap als tweede voornaam Remy heet, wat een ongelofelijke aso’s zijn er nu te vinden in de winkels. Een nette kerel, zo zag ie eruit dan, Remy 1, komt van rechtdoor, ziet me staan en flikkert zijn kar tegen de mijne, om er even snel tussendoor te gaan! Gunstig dat het om winkelwagens gaat, buiten had het hem geld gekost! Verbouwereerd kijk ik hem na, als ie een blik achteruit werpt zo van: deze Remy nam voorrang! Idioot!

Tweede pad, Remy 2, loopt weet ik veel waar, laat haar kar staan, met haar tas erin, open tas, knip bovenop, ik kijk, ik kijk twee keer en denk: wie niet horen wil moet voelen! Geef een seintje aan een medewerkster die zich posteert bij de kar om zo de knip veilig te stellen want die lag dus bovenop!

Remy 3, wat een oetlul, ongekend, rijdt in zijn vooruit, stopt en besluit achteruit te gaan lopen, ogen in zijn achterhoofd deden niks want hij knalde tegen een rek! Eigen schuld dikke bult.

Voor ik Remy 4 zou spotten, riep ik naar meneer T, Kassa! Ik moet hier weg! Want dat wordt het nieuwe normaal, zo rap mogelijk de Remy’s ontlopen!

Schrijver: An Terlouw, 6 juni 2020


Geplaatst in de categorie: moraal

3.5 met 2 stemmen 147Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Jikke den Hollander
Datum:
8 juni 2020
Er lopen heeeel veel Remy's rond en niet alleen in de supermarkten!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)