Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Het verlengen van een mobieltje

Ze wilde haar abonnement verlengen maar in dit geval koos ze voor het dure model, dat hield wel in dat: de rekening per maand groot was en ik zei: hou je in de gaten dat het bedrag elke maand terug komt? Je betaalt het ding uiteindelijk zelf hoor. Nee zei ze, ik kan het makkelijk betalen dus ik ga ervoor. Zelf ben ik blij met een gekocht mobieltje en een abb voor nog geen €10 per maand! Ik kan er alles mee doen en hoef niet speciaal een superduur exemplaar maar ja, er zijn er die er anders over denken.

Ze bestelde online de boel en liet ook weten dat ze haar huidige nummer wilde houden, nou dat was geen punt, ook een extra verzekering erbij afgesloten, was ook allemaal al prima in orde! Binnen een paar dagen werd het geval thuis bezorgd, ze moest in plaats van €0.01 ineens €60,- betalen dat was al niet volgens afspraak, maar ze deed het!
Een van haar kids hielp met het in gebruik nemen van het toestel en hij ging aan de lader. Aan het einde van de dag kan de simkaart worden verwisseld maar dan blijkt dat het er eentje is met een nieuw telefoonnummer. Jemig dat is niet de bedoeling, dus niet gedraald maar Vodafone gebeld. Tja, terugsturen kan niet zomaar, neen, ze moet eerst langs een winkel van Vodafone om daar te regelen dat de mobiel inclusief contract worden teruggestuurd.

Snappen doe ik het allang niet meer, want het enige wat er omgeruild moet worden is die verhipte simkaart? Maar neen, Vodafone is heel realistisch bezig door de klant met het complete pakket terug te sturen naar de pakketservice.

Als ze in de winkel staat wordt er ook nog even gezegd: er kunnen kosten aan zitten, want als u ermee gebeld heeft wordt dat in rekening gebracht? Hier zakt toch je broek vanaf? Ze zou zelf een rekening in moeten dienen, voor het opladen van de telefoon, voor de telefoontjes, voor de tijd en het heen en weer gestuurd worden van het kastje naar de muur - en weer terug!

Wat is er gebeurd met logica?

... Nog niet zo simpel een mobiel verlengen ...

Schrijver: An Terlouw, 12 augustus 2020


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.0 met 1 stemmen 45Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)