Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Remy?

Maandag een sombere naargeestige dag die volgens mij door meer mensen zo ervaren wordt want wat wil het geval? Wel, rond tien uur gaat voor de eerste keer de telefoon, spreek ik met mevr. T? Ik zeg: hoezo? Nooit JA zeggen, want op alles waar je JA op zegt is niet goed, dus op mijn antwoord komt meteen de vraag, of straatnaam en postcode goed zijn en dat ik word gebeld vanwege het contract met Eneco, wat inderdaad het geval is, maar dit terzijde. De dame zegt: dat ik toestemming heb gegeven om opnieuw te worden gebeld, waar overigens niks van klopt maar dit terzijde, vervolgt haar verhaal dat ze “even in moet loggen”, vervolgens wordt de verbinding verbroken. Nou dat was dus een vluggertje dat is duidelijk en er wordt niet meer gebeld dus kort gesprek.

Een uur later: telefoon, spreek ik met mevr T? Hoezo is mijn antwoord en opnieuw hoor ik een andere dame dit keer vragen of ze me de voordelen van het energiecontract kan uitleggen, waarop ik zeg alweer: je bent nummer 2 vandaag en ik heb geen zin in dit gesprek, wens je een goede middag! Een druk op het rode knopje en weg gesprek, ditmaal door mezelf. Gezeur op maandag dus. Om half 1 gaat, juist ja de telefoon, spreek ik met mevrouw T? Hoezo is mijn vraag: mevrouw U spreekt met huppeldepup van Eneco en ik wil....ohhh neee niet weer, kerm ik intussen, je bent nummer 3 vandaag, ik word hier boos van en zeg: goedemiddag en niet meer bellen! Rode knopje.

Vijf minuten geleden gaat de telefoon, ik hoef alleen maar op het groene knopje te drukken: spreek ik met mevr. T? Oh oh oh, nee toch? Mevr. T u spreek met, ik zeg: niks zeggen, je bent van Eneco, wil mijn contract aanpassen, ik wens mijn huidige contract te houden, je bent nummer 4 die belt vandaag en ik ben er klaar mee! Zelden heb ik zo vaak het rode knopje in hoeven drukken!

Schrijver: An Terlouw, 28 september 2020


Geplaatst in de categorie: internet

5.0 met 1 stemmen 79Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Han Messie
Datum:
1 oktober 2020
Email:
hmessielive.nl
An, de telefoon heeft je wel erg getreiterd die dag. Gelukkig heb je kranig verzet getoond.
Mijn hartelijke dank voor je medeleven bij mijn operatie. Ik loop na drie dagen weer vrolijk heen en weer door het huis, kan ook weer naar buiten.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)