Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Maar hij valt vast niet bij ons....toch?

Een foutje gemaakt bij de mensen die ervoor moesten zorgen dat: hetgeen terug naar aarde zou komen voorzien zou zijn van een geval wat: bestuurbaar was, zodat men de mensheid kon laten weten dat: de raket ( of dat wat ervan over is dan) ergens in de woestijn, of een oceaan zou neerstorten. Tja, laat nou precies dat onderdeel er niet hebben ingezeten, wat zoveel betekent als: dat er nu dus iets rond de aarde zweeft, ( hard natuurlijk) zonder dat men precies weet waar het terecht zal komen?

Beetje eng is het wel, beetje luguber ook wel. Dat er raketten de ruimte ingaan is allang geen wereldnieuws meer, die tijd hebben we gehad, zo af en toe zie je nog dat er nieuwe bemanning middels capsules naar het station in de ruimte gaan, maar dan houdt het wel zo’n beetje op. Lang geleden was het voorpaginanieuws, kwam het in ieder journaal ook nog en eigenlijk is dat met deze actie nu precies hetzelfde, immers als er fouten worden gemaakt dan komt het wel weer op het journaal en waarschijnlijk ook op de voorpagina van de krant?

Blijft nu nog even het feit dat we tot nu toe niet weten waar dat ding neerstort, het zwerft nu nog in een baan om de aarde en dan kan die man wel zeggen dat: het ding niet in onze baanbreedte zit, maar eerlijk is eerlijk, het stormde vandaag ongekend, zou het in de ruimte niet waaien, zou de lucht daar stabiel zijn, zou die baanbreedte niet verschoven zijn door de storm, zodat we straks in ons kleine landje ineens een Chinese raket zien neerkomen, jemig dat zou bizar zijn, we hebben net de dodenherdenking achter de rug, morgen Bevrijdingsdag je moet er niet aan denken dat we straks op de Chinese kalender tevoorschijn komen en dat allemaal omdat: iemand vergeten is een klok aan te brengen!

... De klok vergeten ...

Schrijver: An Terlouw, 4 mei 2021


Geplaatst in de categorie: actualiteit

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 56Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)