Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De verplichting om korting te krijgen?

Met zijn tweetjes door de folders neuzen zien we dat bij de Lidl de keukenrollen slechts €0.99 per 4 stuks zijn, dat is lekker voordelig want sinds de pandemie wordt in huize T door diverse mensen dit papier gebruikt om handen af te drogen, neen, niet door onszelf daar hangt een handdoek voor maar verplegend personeel gebruikt dus liever de rol en dat is dus geen punt, al helemaal niet als ze lekker voordelig zijn en dus: trekken meneer T en mijn persoontje naar de winkel.

De eerste winkel is los, kan gebeuren maar er zitten meer van die zaken in de buurt en dus, trekken we naar winkel nummer twee. Ik pak nog wel even de folder voor de zekerheid om te zien of het soms een andere dag ingaat want zo link zijn ze tegenwoordig ook nog, om je talloze keren naar die winkels terug te laten komen, wat ook heel slim was, toen de pandemie op zijn hoogtepunt was, je trok meer mensen naar de winkels en slim was anders maar ja wie ben ik?

In de folder staat: aanbieding vanaf vandaag en dus gaan we richting het juiste pad, alwaar een man staat die dezelfde rollen wil….we praten er even over en hij gaat met twee pakken naar de kassa, terwijl ondertussen een dame die de vakken aan het vullen is zegt: die kunt u alleen maar voor die prijs meenemen als u de app heeft geïnstalleerd , ik kijk verbaasd om en zie dat de man op me afloopt en zegt: ik heb die app niet, heb niet eens een telefoon maar ben niet van plan het dubbele te betalen!

Ik zeg wat is er nou loos, nou dan komt het: als ik niet de app van de Lidl op mijn mobiel heb staan, betaal ik dus voor een pak keukenrollen van vier stuks €1,90. Ik haal de twee pakken uit mijn mandje, zet ze terug en zeg tegen de kassier, dat is nog eens netjes, ik maak heel graag zelf uit waar ik een app van installeer en als dat nu betekend dat ik het dubbele moet betalen, hou ze dan lekker zelf, waarop de dame in kwestie zegt: ja anders, als u de app niet heeft kan iedereen ze voor dat geld meenemen. Ja nogal logisch, dat heet aanbiedingen toch? En zo’n vaart zal het in de vakantieperiode niet lopen maar ik ben weg!

Het zal vast aan mij liggen, maar toch hou ik graag de regie over: wat er in mijn, lees MIJN mobiel komt te staan en dat is dus niet de app van de Lidl.

... Verplichting om een app te installeren, anders geen aanbiedingen ...

Schrijver: An Terlouw, 9 augustus 2021


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3.6 met 7 stemmen 67Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)