Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Overheerlijke lasagne

Een zondag die hier soms heel erg lui wordt doorgebracht en dat mag best denk ik dan, het gemak dient de mens en wat de maaltijd betreft doen we ook niet lastig op een zondag die: in het teken staat van puur en onvervalst gemak, nietwaar? Zo ook afgelopen zondag, we hadden ( was in de aanbieding ook nog) van die super makkelijke maaltijden die alleen maar in de oven behoefden te worden opgewarmd. Niet voor de eerste keer ook trouwens en om een uur of vijf ging de oven aan, eerst voorverwarmen en daarna een half uur heet laten worden.

Een kind doet de was, bij wijze van spreken dan, ik zet het in de oven en meneer T haalt het eruit, super handig en de werkzaamheden gedeeld zeg maar. Het zit in een bakje en ach, we zijn maar samen dus wat nou, moeilijk doen, niks hoor met bakkie en al op een plank op de tafel. Het ruikt heerlijk maar dat deed het natuurlijk ook al toen ‘t nog in de oven stond.
Je moet natuurlijk wel opletten want dat spul is bloedheet en als ik zeg, bloedheet dan is het dat ook, dus na een aantal malen geblazen ze hebben, voorzichtig het eerste hapje, nou dat is niet verkeerd zeg….

Manlief zegt na de tweede hap: er zit een raar smaakje aan en ik zeg: het is pittig gehakt hè, dus dat zal het wel zijn…ik krijg geen antwoord en nou is het dus zo, dat ik super weinig eet, dat is niet alleen met dit eten, maar met praktisch alles en standaard is het in huize T dus, als we dit eten, ( jaja we doen het vaker) dan schuiven we halverwege de bakjes om, hij krijgt de mijne en ik die van hem, hij lust meer zeg maar,

Ik neem een hap van zijn bakje dus en spuug het meteen uit, wat is dit in vredesnaam? Een grote bonk zout is het enige wat er naar binnen komt, gadver de gadver, nou dit hoef ik dus niet hoor! Manlief zegt: ik zei het toch, ja maar ik begreep dus niet dat het zo vreselijk goor was. Bah. Na de maaltijd ( jaja die gore, voor minder dan de helft) m’n mond gaan spoelen, een bakje vla gegeten en even de camera erbij gepakt. Want dat hier iets mis was met de productie dat was wel duidelijk.

Foto’s gemaakt van de verpakking, mailadres opgezocht en met de gepeperde klacht ( of gezouten, net wat je wilt) een gelikte mail gestuurd. Vanmorgen kreeg ik netjes antwoord, dus zal er vast een ‘ wordt vervolgd’ aan vastzitten. Maar dat dit iets is wat ik niet snel meer herhaal, dat moge duidelijk zijn, want in dit geval was: goedkoop duurkoop!

... De gore lasagne ...

Schrijver: An Terlouw, 23 augustus 2021


Geplaatst in de categorie: voedsel

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 454Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)