Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De Jumbo-rel

Wat een rel, wat een absurd gedrag van een moeder die ook nog eens “in de picture staat” als het ware? Je kunt je als bekende (nou ja) Nederlander nou eenmaal geen fratsen veroorloven, zoveel is zeker maar als je leest waarom Glennis nu dus achter de tralies zit, snap je best waarom want wat is het geval?

Haar zoon A, die gezellig in de Jumbo (oké, niet mijn favoriete zaak maar wel heel leuke reclames) een E- sigaret rookt, wat trouwens best knap is want de mondkapjes moeten nog steeds op toch, er vervolgens op wordt aangesproken en dan lichtelijk uit z’n verschoning gaat, qua reactie dan, komt moeder Grace in beeld.

Niet alleen, welnee, ze heeft een aantal medestanders meegenomen omdat haar stem (die niet bepaald zacht te noemen is) niet genoeg was… Er ontstaat een rel van ongekende omvang, als dit in Rusland zou gebeuren was de oorlog al een feit maar dit was in een Jumbo!

Het geluid van moeder en de handlangers is dusdanig (te lezen op social media evenals in de Telegraaf) dat men genoodzaakt is het alarm in te schakelen, blijkbaar was het volume van Grace niet hard genoeg? Waar ik niet bij kan is, als een joch van vijftien 's winters ( zomers klinkt een beetje te zonnig in deze ) iets uithaalt moet ie toch in staat zijn dit zelf op te lossen? Dat is dan 1, waarom moeder uit haar verschoning moet gaan, ( is 2 duidelijk) is me te idioot voor woorden en 3 is- er is nog steeds sprake van mondkapjes en afstand houden, dat laatste zal ook wel zo blijven. Waarom is het voor de dame in kwestie (nou ja, dame) zo moeilijk om zich - en haar zoon - , aan de regels te houden?

Gelukkig is het feit dat ze bekend is geen issue om haar niet net zo te behandelen als elke andere klant die dit uit zou halen. Want waar moet het heen, als een dergelijk voorbeeld schreeuwend en krijsend een filiaal bestormt - en dat allemaal om een E- sigaret? Wist - en weet - de krijs-dame niet dat die dingen nog linker zijn dan een echte peuk?

Ze speelt de vermoorde onschuld, maar mijne inziens zit ze prima waar ze nu zit en het enige trieste is dat ze makkelijk een dure advocaat kan nemen, terwijl ik hoop dat er argumenten genoeg zijn om die mensen eens goed op hun plaats te zetten, want: goed voorbeeld doet goed volgen.

Er zijn meer manieren om je gelijk te halen, deze is er geen goed voorbeeld van!

Schrijver: An Terlouw, 15 februari 2022


Geplaatst in de categorie: misdaad

3.1 met 13 stemmen 262Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
An Terlouw
Datum:
16 februari 2022
Han, dank voor je reactie en weet je, van een zwerver kun je het nog hebben, ik tenminste wel maar dergelijk gedrag is wel zo krankzinnig dat: bekend of niet je dit niet behoort te doen. Mevrouw heeft een reputatie op dat gebied begrijp ik en als je dan ook nog een club mensen met je meetrekt dan ben je van het padje….
Naam:
Han Messie
Datum:
16 februari 2022
Email:
hmessielive.nl
An, zo zie je maar weer dat bekend zijn, ofwel steeds in de schijnwerpers staan, ook weer zijn nadelige kanten heeft.
Deze dame ging wel wat te veel prat op haar grote naam. Voor haar gelden regels in de winkel even goed als voor een zwerver, die hier eens binnen komt.
Wie zal het juiste onderscheid tussen deze mensen maken?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)