Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De onbegrijpelijk acties omtrent on- tolereerbaar gedrag

Al het negatieve nieuws ten spijt, al die mensen die- het lef verzameld hadden om aangifte te gaan doen- ten spijt, is het dus gewoon een kwestie van: de bladzijde omslaan en verder gaan? Al die mensen die bezig zijn met- verwerken van, voor zover dat mogelijk is dan natuurlijk, die krijgen de domper op de neus want: je slaat als dader gewoon: de bladzijde om, zodat je verder kunt met je leven? Welk deel snap ik nu niet?

Welk gedeelte snappen die slachtoffers niet? Is het sowieso te begrijpen dat: je vertrekt na de aanklacht, bij de ene club en amper twee weken later je: de bladzijde om moet slaan om verder te willen met je leven? Er is over gesproken, jawel maar niet met de personen waar het om gaat, er is een conferentie gegeven, door de dader alleen dan en de rest- heeft het nakijken?

De bladzijde omslaan om verder te willen met wat je deed, betekend dat - de acties bij de grens stoppen? Neemt Marc het boek niet mee dan? Stopt hij met lezen? En waar zit het verstand van de Belgische club die hem- die bladzijde om liet slaan en hem met open ( financiële ) armen te ontvangen? Nou vind ik toch al dat de straffen in ons land niet in verhouding staan tot de daden die gepleegd worden, maar dit terzijde, wat me dwars zit is: gedrag wat grensoverschrijdend is, waarvoor je als dader de consequenties neemt en opstapt, dit onmiddellijk zorgt dat je bij een volgende club aan de financiële slag kunt, dit gedrag afdoen met- ik sla de zwarte bladzijde om en ga verder met mijn leven.

Leuk bedacht, maar niet eerder met een klein stel hersens naar voren gebracht want: het boek is net begonnen, de titel net openbaar gemaakt en zonder verwijzing naar de fouten die hij maakte, slaat hij het boek al dicht, een pagina omslaan, welnee het boek gaat de papiercontainer in! Schandalig

... Een dichtgeslagen boek ...

Schrijver: An Terlouw, 25 maart 2022


Geplaatst in de categorie: actualiteit

2.0 met 1 stemmen 119Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)