Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Liegen en nog eens liegen

Zo worden we om de haverklap geconfronteerd met: leugens die niet door de beugel kunnen, liegen alsof het erbij hoort- en het de normaalste zaak van de wereld is. De zaak rondom D66 die het nieuws haalde, omtrent grensoverschrijdend gedrag is niet eens een excuus waard, welnee we schermen zoals Kaag, alleen maar het: “ het niet weten van “ nou sorry hoor, maar liegen moet je blijkbaar in de genen zitten, je moet ermee geboren zijn, net als de leugens bij- eerst Mark, die ook een probleem heeft met zijn korte- termijn geheugen en nu dit gedoe!

Je zou bijna gaan snappen waarom er geen melding gedaan wordt door slachtoffers, immers een paar treetjes hoger op de ladder ( in elk geval qua salaris dan) kom je weg met opmerkingen als: ik heb de stukken niet gezien, de info niet gehad en tja, heel vervelend voor het slachtoffer maar ik wist het niet. Kaag zegt niets over een bezoekje en telefoontjes van het slachtoffer, welnee, die zitten verstopt in het deel: ik heb het niet gezien!

Zoals Clinton ooit zei: nooit seksueel contact met de vrouw gehad te hebben, ook hij loog en geen klein beetje ook! Wat is er mis met de waarheid, nou blijkbaar heel veel! Er is alles aan gelegen om in functie te blijven ten koste van, de talloze mensen die in een rol zitten waar de waarheid allesbepalend is! Maar ach…wie ben ik, iemand die een pesthekel heeft aan liegen.

... Met de leugens wegkomen ...

Schrijver: An Terlouw, 21 april 2022


Geplaatst in de categorie: politiek

2.3 met 3 stemmen 92Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
An Terlouw
Datum:
25 april 2022
Han, dank voor je reactie en ja, liegen is walgelijk! Men komt ermee weg en als je naar de laatste zaken kijkt denk ik alleen maar: hoe leg je dit nog uit!?
Naam:
Han Messie
Datum:
24 april 2022
Email:
hmessielive.nl
An, je bent zeer gelukkig te prijzen dat je zo'n hekel aan liegen hebt. Hoe staat de wereld hier tegenover? Bij ons gewone mensen wordt een beetje verdraaien van de waarheid vaak al kwalijk genomen. De hoge Pieten met veel geld en zeggenschap mogen de grofste leugens laten horen. Satanische invloed op de samenleving!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)