Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Zendtijd kost ….

Zendtijd kost geld, kijk maar naar de bedragen die men moet neerleggen om reclame te maken, aanprijzen waar je bedrijf voor staat en of je er nou een bloedhekel aan hebt, zoals ik bijvoorbeeld, heeft het ook een goeie kant, immers: is een reclameblok bij uitstek de ideale periode om een plaspauze te nemen, drinken in te schenken en eventueel een kort (zijn ze zelden maar het gaat om het idee) telefoontje te plegen!

Dus zendtijd kost geld, dat weet iedereen en aan heel veel reclames stoor ik me grenzeloos als er toevallig geen drinken ingeschonken hoeft te worden, je dan toevallig een irritant nagesynchroniseerd persoon iets aan ziet prijzen wat je nog niet voor je verdriet zou kopen, bijvoorbeeld?

En dan die talloze potten crème die je op je gezicht zou moeten (kunnen) smeren om rimpels weg te plamuren bijvoorbeeld? Waarom alleen je gezicht? Die plooien zitten toch op je hele lijf als je ouder wordt? Dus: nee reclame is niet zo mijn ding, dat is duidelijk maar als we het over zendtijd hebben dan kan het dus nog erger!

Kijk, dat die gast die mondkapjesdeal met de Overheid en dus ook met Hugo heeft geritseld dat speelt al even en toch: komt die gozer dus steeds voorbij in het nieuws, net als Joran! Ook zo’n figuur die je heel graag weg zou stuffen en nooit meer zou willen zien! Zo ontzettend zonde van de zendtijd, zo ontzettend naar om steeds maar weer die irritante smoelen op tv te zien!

En zo zijn er meer van die figuren die telkens maar weer: door in het nieuws te komen, je beeld verstoren, zendtijd opslorpen die volgens mij, veel nuttiger besteed zou kunnen worden? Maar ja, dat is mijn idee, tot dan moet ik maar wat extra gaan bellen denk ik….

Schrijver: An Terlouw, 24 juli 2022


Geplaatst in de categorie: economie

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 145Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)