Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De verkeerde date

Het is bijna niet te geloven, maar Diena Visser is een keurige juf op de School met de Bijbel 'Het Visnet' in Grafhorst, die serieus veel op mannen vist. Verder is zij godbetert ook nog eens een vroom lid van de Oud Gereformeerde Gemeente, met hun religieuze gevangenis op de Dirkje Kerkemaat 30 in Grafhorst. Zij is al vele jaren een zeer gerespecteerde juf op de Grafhorsterweg 34/D en binnen haar lerarenteam bestaat er geen enkel vermoeden over haar seksuele escapades, die zij toch al enkele maanden uitvoert. Nadat de hoofdmeester Hessel Mulder haar in de bloedhete zomer een keer zag zwemmen in het Ganzendiep fantaseert hij, dat hij een keertje met haar vreemd kan gaan, al zal hij zijn bazige vrouw Helle Dunnewind in werkelijkheid nooit ontrouw zijn en speelt hij liever haar onderdanige hond, terwijl zij hem met een leren zweepje op zijn blubberbillen slaat. Helle is een vreemd geval apart, die in haar jeugd door een krankzinnige boer uit Hasselt is ontvoerd, gemarteld en verkracht. Ze kan alleen nog in een hoogst sadistische, dominante rol iets van seksueel genot ervaren, maar na die boer uit Hasselt heeft zij nooit meer een orgasme ervaren. Hessel ziet het als zijn christelijke plicht om zoveel mogelijk haar onderdanige hond te blijven spelen. Toen meester Evert Woestberg op een dag niet aan de verleiding kon weerstaan om juf Diena in haar malse billen te knijpen, heeft Hessel hem direct op het matje geroepen en hoog spel gespeeld. Evert kneep natuurlijk ook een beetje in de heimelijke fantasie van Hessel. Evert moest op zijn knieën gaan voor juf Diena en beloven dat hij nooit meer zulke zondige en vrouwonvriendelijke dingen bij haar zou doen. In eerste instantie bij haar, maar natuurlijk bij alle vrouwen met lekkere billen. Indien Evert opnieuw in de fout zou gaan, verzekerde Hessel hem, dat hij onherroepelijk zou worden ontslagen. 'Want zulke rare fratsen kunnen we op een christelijke school als de onze natuurlijk niet tolereren!', liet Hessel aan Evert weten.

Na haar werkzaamheden op school verandert Diena in een totaal andere vrouw, die van God noch gebod wil weten. Dan komt de wilde oervrouw in haar omhoog en volgt zij enkel nog de aandriften van haar alles overheersende libido. Uiterlijk speelt zij nog zolang mogelijk het brave schooljufje, maar innerlijk verlangt zij naar de meest ordinaire en excessieve, erotische uitspattingen. Haar lege maag hongert dan naar zoveel mogelijk mannenvlees en haar vurige passie drijft haar naar de meest idiote toestanden. Vanwege haar doldwaze, seksuele hunkeringen ontstaan er vaak de meest heftige conflicten in haar gedachtenwereld. Al die seksuele verlangens zijn voor haar moeilijk te rijmen met haar protestantse identiteitsillusie. Zij herkent zichzelf dan niet meer en in vlagen van wrede zelfhaat doet zij aan automutilatie om het tij nog te kunnen keren, wat uiteindelijk nooit lukt, want haar opstandige lichaam liegt nooit en wil het genot van een naakte, bereidwillige man smaken. Wanneer die sexhonger door haar van top tot teen geile lichaam giert, zoekt zij naarstig naar een geschikte dekhengst. Met haar gordijnen hermetisch afgesloten zit zij in haar lingerie de christelijke datingsites af te struinen. Haar favoriete sites zijn Opzoeknaarjou.nl, SamenChristen, Christianmatch, ROOTSDating en Funkkyfish. Onder het genot van een fles Liebfraumilch geniet zij dan van het grote, mannelijke aanbod en maakt zij haar keuzes. Zo was zij laatst nog in Epe bij de timide garagemonteur Jannes Berg, die maar bleef kletsen over zijn BMW Cabriolet en zijn kick om daar keiharde orgelmuziek in af te spelen. Voordat Jannes uit de kleren ging, wilde hij eerst nog uit het Evangelie van Johannes lezen en het Onze Vader bidden. Toen hij Diena in Eva-kostuum zag, hield hij automatisch zijn handen voor zijn ogen en gilde hij 'Heer, verlos mij van al het kwade en bescherm mij tegen de verlokkingen van de duivel!'. Hij bleef maar janken en mekkeren, zodat Diena zijn handen voor zijn ogen wegtrok en zijn gezicht in haar harige liefdesgrot duwde. Hij was meteen stil en even later gaf hij alleen nog lik-, slik- en kreungeluiden. Met haar slanke vingers trok zij haar wonderschone schaamlippen wijdopen en toen Jannus dat zag, kwam de dekhengst in hem los en bleef hij haar tot het ochtendlicht berijden. Echter, na die wilde nacht kwam hij weer tot bezinning en schaamde hij zich vreselijk diep. Hij vroeg God en Diena om vergeving en hij bleef alsmaar het Onze Vader herhalen. Bij het weggaan, schreeuwde hij opeens: 'En Diena, goddeloze hoer, ik wil jou nooit meer zien en waag het niet om nog ooit bij mij aan te kloppen!'. 'Nou zeg, vals secreet!', had ze geantwoord.

Terwijl Diena op zaterdag bij Kapsalon Beau op de Kerkemaat 30 zit, wordt zij door een nieuwe vlam gebeld. Het is Kamiel uit Zierikzee, die zij gisteravond haar mobiele nummer heeft gemaild. Kamiel is leraar aan de Protestants Christelijke Basisschool Joh Louis de Jonge aan de Vrije 32. Zijn foto en karakteromschrijving bevielen haar uitermate. Het kriebelde meteen tussen haar benen en haar sekschakra vormde een grote, open O. Kamiel is al in de buurt en wacht op haar in Hotel van Dijk aan de IJsselkade 30 in Kampen. Door haar nieuwe kapsel voelt ze zich extra zelfverzekerd en tot het avond is, rommelt ze maar een beetje aan. Ze heeft haar mooiste lingerieset aangetrokken en ze verheugt zich op een heerlijke nacht met de Zeeuwse tijger Kamiel. Wat zij niet weet, is dat Kamiel uit hetzelfde hout is gesneden als haar en dat hij met zoveel mogelijke, christelijke vrouwen naar bed wil gaan. Roofdier ontmoet roofdier. Dat belooft natuurlijk een heftige vrijage te worden. Tegen achten 's avonds arriveert Diena in Hotel van Dijk en drinken zij daar eerst een Cuba Libre aan de bar. Diena is meteen weg van zijn werkelijk bijzonder knappe verschijning en het tintelt al in haar satijnen, felrode slip. Na het drankje neemt hij het initiatief en gaan ze een ritje in zijn Bugatti Veyron maken. Tot haar grote genoegen vult hij de auto met romantische Chopin-klanken en glijdt zijn rechterhand af en toe onder haar rok omhoog. Beiden weten maar al te goed van elkaar wat zij van elkaar willen. Kamiel scheurt een zijweggetje in en plaats zijn auto uit het zicht van de lantaarnpalen. Er volgt een woeste en uiterst genotvolle vrijpartij, waar beiden geen genoeg van krijgen. Het lijkt wel alsof zij elkaar aan het verslinden zijn. Van de stoelen glijden zij op de verharde zandweg en vandaar in het bermgras. Zij blijven maar vrijen en klaarkomen. Superman en Superwoman. Totdat zij zichzelf van pure uitputting in de auto slepen om huiswaarts te keren en gescheiden na te genieten. Diena zit met kleine oogjes naar de hand van Kamiel te kijken, die een andere CD opzet. Ineens knalt de meest demonische hardrockmuziek door de auto en voelt Diena de handen van Kamiel rond haar nek. 'Néé, idioot, laat me los, laat me gaan!', krijst zij nog, maar een tijdje later ligt zij levenloos in de stoel.

De volgende dag ziet de natuurminnende Mechtelena Paarhuis een weerzinwekkend beeld door haar verrekijker. Aan de Gedenknaald voor Johan Christiaan baron van Haersolte van Haerst op het Kampereiland is een naakte vrouw vastgebonden. Het blijkt Diena te zijn, die als een vrouwelijke Christus Jezus aan een obelisk gekruisigd is. Op haar borst is een 9 gekrast, waarvan de politie vermoedt, dat zij het 9-de slachtoffer van een onberekenbare seriemoordenaar is.

Schrijver: Sir Joanan Rutgers
28 juli 2022


Geplaatst in de categorie: misdaad

Er is nog niet op deze inzending gestemd. 46Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)