Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Het nut van reclame

Kijk, dat de tv voorzien is van reclameblokken heeft zijn voor, maar ook zijn nadelen, we dealen ermee maar sommige reclames komen me de strot uit, beken ik eerlijk! Die van de snoepjes als volwassen mensen met een piepklein kinderstemmetje iets nabootsen, bah wat een dwaze reclame en natuurlijk zijn er meer maar deze schiet me te binnen omdat het een super slechte was, een hoogst irritante ook maar terugkomend op bijvoorbeeld de reclame van gisteravond die vraagt om een andere inleiding, nl: in huize T wordt de woonkamer ‘ gedaan ‘ en met dat laatste bedoel ik niet, stoffen, soppen en zuigen, neen, daar komt onze vertrouwde hulp voor maar voor witten, verven en behangen dat is eventjes een ander verhaal, toch?

En zo begonnen de werkzaamheden drie weken geleden die bestonden uit: allereerst opruimen wat je even niet nodig hebt ( zeker voor vier weken dus) daarna kwamen er twee heerlijke meiden om behang te stomen, in twee sessies natuurlijk want het is geen klein kamertje tenslotte…

Dan besluit eentje om het stoom apparaat te mollen, geen ramp want het was haast klaar maar leuk was het niet natuurlijk!
Alle rommel werd opgeruimd en nu kijken we dus al meer dan twee weken tegen de beton-look aan, tja het moet eerst rommel worden nietwaar?

Dan moet het raamwerk worden geverfd, geen overbodige luxe trouwens want zodra er dus een nieuwe lik verf wordt gegeven, zie je pas hoe de grote vergeler heeft toegeslagen?

Alles gaat in etappes en dat moet- en kan ook, haast heeft geen zin, afkomen doet het toch wel, zeker als komende week een ingehuurde man het witten- en behangen voor zijn ( betaalde) rekening neemt!

Terugkomende op de reclame, zitten we beiden na een hele vermoeiende dag elkaar versleten aan te kijken als er een reclame komt van een bedden zaak, ik zit met mijn rug naar de tv en zeg: zullen we die zaak even opzoeken?

Huh zegt manlief, wil je naar de bedden winkel? Ik schiet in de lach en zeg- dan hoeven we maar 1 kamer op te schuiven, immers staat dat in onze slaapkamer? De tv gaat uit, we zijn moe - te moe om nog iets in ons op te kunnen nemen en dan is de allerbeste plek: je bed, tv aan en plat! Toch de reclame opgevolgd dus…

... Soms is reclame best handig ...

Schrijver: An Terlouw, 25 september 2022


Geplaatst in de categorie: werk

3.0 met 8 stemmen 103Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)