Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Het touwtrekken om…

Het kan me eigenlijk geen steek meer schelen, wie er schuldig is en wie niet, het moet stoppen! Het kan me geen bal meer schelen wat de reden was, ze moeten kappen, nog minder maakt het me wat uit, wie gelijk heeft- wie niet, die idioterie van landje veroveren moet stoppen, kappen, afgelopen zijn!

Oorlog voeren, misdaden plegen, moorden op je geweten hebben, mensenlevens die niks waard zijn en omdat jij, dwaas in Rusland de hele zaak begonnen bent krijg jij een dikke vette middelvinger naar je opgestoken!

Van mij en velen met mij! Je tiranniek, je zelfgenoegzaamheid en je minachting voor mensenlevens zijn nu na die zogenaamde militaire operatie wel duidelijk. Je hebt (soort van) bewezen dat je gehersenspoelde inwoners raketten kunnen afvuren, je hebt laten zien dat ze als idioten mensen en gebouwen, steden en voorzieningen plat konden gooien!

Zonder je eigen handen vuil te maken ook nog maar ik zeg je: het moet klaar zijn, afgelopen, zeker nadat het laatste bericht binnen kwam dat er tijdens één van je aanslagen een baby van slechts twee dagen jong geraakt is en overleden is! Dit is een druppel van ongekende omvang en dit, dwaas serpent, moet afgelopen zijn!

Het getouwtrek om land-veroveren moet STOPPEN!

Schrijver: An Terlouw, 23 november 2022


Geplaatst in de categorie: oorlog

2.9 met 14 stemmen 153Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Richard Bahl
Datum:
24 november 2022
Is deze bijdrage eigenlijk wel een 'verhaal'? Met begrip voor de boosheid.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)