Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Dromen bedrog....???

‘Ik heb toch zó raar gedroomd, mam’, komt mijn zoon van veertien ’s morgens beneden. ‘Ik was op oude afgetrapte gympies aan het badminton spelen. Mijn nieuwe sportschoenen was ik kwijt’. Ik lach: ‘nou, dát zou zonde zijn!’ Nog geen maand geleden hadden wij die nieuwe badmintonschoenen gekocht.
Die avond moet hij naar badminton en kan hij warempel zijn sportschoenen niet vinden. Samen zoeken we het hele huis door. Ze zijn spoorloos.
Dan rijst er bij mij een vaag vermoeden. Had ik de vorige dag niet een paar prullenbakken geleegd…? In plaats van pedaalemmerzakken stop ik daar altijd plastic tassen in, om die er met afval en al later weer uit te halen. Die plastic tassen met vuil had ik even bij de buitendeur gezet.... en - ja nu herinner ik het me echt - daar stond ook de plastic tas met gymspullen, door zoonlief daar neergekwakt toen hij uit school kwam.
En ineens weet ik het heel zeker. Al die plastic tassen, inclusief de gymspullentas mét sportschoenen heb ik in de afvalcontainer naast ons huis gegooid. Vanmorgen is die geleegd!
Zonde van die door de vuilniswagen vermalen nieuwe sportschoenen.
Enne… zijn dromen dan niet altijd bedrog?

Schrijver: Nell van den Bosch, 20 mei 2003


Geplaatst in de categorie: algemeen

4.4 met 74 stemmen 1.492Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
j.h.
Datum:
21 mei 2003
Email:
hoogendamjanniehotmail.com
Hoe is het mogelijk dat je zoon daar over droomde.
Schitterend verhaal, maar zonde van die schoenen!!!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)