Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

agressor Jan Mulder

Ik voel me nog steeds behoolijk geirriteerd over hoe die Mulder het elke keer voor elkaar weet te krijgen het bloed onder m'n nagels vandaan te halen. Ik ben daarom op het internet gaan zoeken in de hoop dat ik niet de enige ben die daar zo over denkt.

Ik heb me kapot geschaamd. Hij moet toch in kunnen zien wat een schok hij teweeg brengt onder alle kijkers. Dit zal natuurlijk wel de bedoeling zijn.
Een dergelijke haatdragende tekst over Advocaat uitkramen is natuurlijk voer voor elke gek of extremist die Nederland rijk is. Voer voor de vandalen. Hoe durft hij. Een minister zou direct moeten aftreden. Dat is ook het minste wat hij kan doen met vooraf het aanbieden van zijn excuses.

Ik denk dat ze behoorlijk in de maag zitten met hem. Moeten die schijnheiligen Barend en Van Dorp daar niet tegen optreden. Het wordt dus nog goed gevonden ook. Schandalig.

Is er een manier om dit belachelijke programma te boycotten???
De agressieve toon spreekt mij totaal niet aan.
Ik moet nu opletten wat ik schrijf, want dat zijn de spelregels. Maar die schijnen niet voor Mulder te gelden. Ik hoop echt dat deze man na zijn excuses zo snel mogelijk van de tv en radio verdwijnt. Een fikse boete opleggen en dat hij niet mag terugkeren in de media.
Er is al genoeg haat, nijd en agressie in deze wereld.

Vriendelijke groeten, familie Dinkelman

Schrijver: Bart, 22 juni 2004


Geplaatst in de categorie: sport

3.1 met 27 stemmen 2.040Er zijn 6 reacties op deze inzending:

Naam:
Jerry Panday
Datum:
5 november 2004
Email:
jerrypandayhotmail.com
Jan Mulder: een prachtig figuur. De meester van de ironie. De koning van het woord.
Naam:
Floortje
Datum:
1 juli 2004
Email:
Bolycos.nl
Een schande! Die man moeten ze verbieden om nog langer op de tv te komen. Hij wil van Balkenende excuus, HIJ ZOU ZIJN EXCUUS MOETEN AANBIEDEN AAN ADVOCAAT EN DE KIJKERS.
Naam:
Tanja
Datum:
1 juli 2004
Email:
Thakyralycos.nl
Ik heb het vanaf het prille begin gevolgd de nederlandse journalistiek en zo ook de nederlandse sportprogramma. We kunnen nou eenmaal niets doen aan dat zielige mannetje bij BvD Jan Mulder. Niet alleen Jan is respectloos maar zijn zoon begint al aarig in zijn voetsporen te treden met negativiteit. Dat Jan Mulder voor ons het EK heeft verpest qua sfeer is overduidelijk, er was namelijk niets aan de hand voor de EK maar ze waren aan het zoeken, zuigen en aan het ophitsen. Dank je wel nederlandse pers die het "echte nederlandse sfeertje" hebben verpest.
En voor Advocaat: Ik ben tevreden over wat jij ons hebt laten zien met dit elftal als eenheid onder deze omstandigheden!


Naam:
Floortje
Datum:
1 juli 2004
Email:
Een schande! Die man moeten ze verbieden om nog langer op de tv te komen. Hij wil van Balkenende excuus, HIJ ZOU ZIJN EXCUUS MOETEN AANBIEDEN AAN ADVOCAAT EN DE KIJKERS.
Naam:
Outsider
Datum:
24 juni 2004
Email:
Willem Houtgraaf, zie mijn stukje 'Jan Hufter' op deze site. Daarin staat ook wat Jan Mulder heeft gezegd.
Naam:
Willem Houtgraaf
Datum:
23 juni 2004
Email:
whoutgraafhotmail.com
Wat heeft Mulder dan gezegd? Ontbreekt deze informatie niet in de tekst?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)