Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Schiet mij maar lek

Beatrix zit 25 jaar op een troon, ik kan daar niks mee, ze schijnt daar ook nog eens voor beloond te moeten worden, wat mij betreft dus niet, nooit.

Ik heb bijna 31 jaren voor hetzelfde bedrijf gewerkt, vervolgens heeft "men" mijn werk kapot laten gaan, geen beloning, geen afkoopsom, het was goedkoper om zo de oudere af te vloeien, een koningin zal mij niet boeien.

Kom nooit naar mij voor een aalmoes, je krijgt het deksel op je neus, 25 jaar Beatrix, ik zat veel langer, ik moet het doen met niks.

Schrijver: Fred, 26 april 2005


Geplaatst in de categorie: koningshuis

1.9 met 9 stemmen 1.675Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
17 mei 2005
Email:
fredmolenaarcasema.nl
Ik trek niet, ik krijg een aantal jaren wat ik heb opgebouwd, maar wel afgeserveerd!! Zijlijn, marginaal bestaan, leven naar de maan. Duidelijker kan ik het niet zeggen, afhankelijk van een uitkering, Trixje leeft naar believen, krijg a.u.b. de koninklijke tering.
Naam:
Ridzerd
Datum:
27 april 2005
Email:
rmvdhome.nl
Als je het hebt over onbetamelijke ongelijkheid, dan wil ik wel even kwijt dat er miljarden mensen heel wat slechter aan toe zijn dan een uitkeringstrekker in Nederland.
Naam:
Fred
Datum:
27 april 2005
Email:
fredmolenaarcasema.nl
Dit stukje gaat niet over Beatrix maar over onbetamelijke ongelijkheid. Ik zou best wel met haar willen ruilen, al was het alleen maar om achter het geheim van haar kapsel te komen.
Naam:
Ridzerd
Datum:
27 april 2005
Email:
rmvdhome.nl
Zou je willen ruilen met Beatrix? Ik geef het je te doen, op haar leeftijd zo'n zware taak. Alleen al dat gezanik dat ze niet naar de uitvaart van de Paus is geweest.

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)