Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Godverdomme !!!

Lieve dames en heren, ik stoor mij steeds vaker aan het obligate gedoe op deze site, politiek gezegd dichten jullie steeds netter, en daardoor komt de klad er in. Waarom schrijven in andermans/andermens verwachting, terwijl je eigenlijk wilt shockeren of hopeloos kwetsbaar zijn, reacties ontlokken door strofen van geluk en pijn. Deze site zou een uitdaging moeten zijn om jezelf te ontdekken, te ontwikkelen, terug te vinden in eenvoud, te lijden, te vrezen en lief te hebben.

Verrassing, sleutelwoord, ik noem er een paar bij naam.
Julius, Wolf, Jos en |<e11y, zalig toch, dat verkeerde been !
En Günter, hij moet meer schrijven, prachtvol zoals hij verhaalt.

Kortom, kruip eens uit die correcte schulp............

Schrijver: Fred, 10 september 2005


Geplaatst in de categorie: literatuur

2.6 met 7 stemmen 617Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
WOLF
Datum:
28 september 2005
Email:
darkwolfhotmail.com
Wie vist weet dat het geen zin heeft schreeuwend langs het oeverloos te rennen, bakvisstenen in het water gooiend.
Het motto is geduld. Ze zitten er wel, die aarsbaarzen van jou, maar die vang je niet in een poep en een scheet. Bij een modderpoel is het makkelijker. Helaas beperkt de vangst zich daar veelal tot slijklijken, drappadden, slikkikkers en drekkerbekjes. Als je geluk hebt een enkel slibtongetje of een meursteur. Niews-gier-ig geworden? Check out the NCRV motherpull at www.dichttalent.nl
Naam:
Fred
Datum:
28 september 2005
Email:
fredmolenaarcasema.nl
Mooie metafoor, een breed water, een bellende karper. Hier verwacht ik juist een vechtende voorn, een briesende brasem, een zeulende zeelt, een blije blei, baars in mijn aars, een snoek op zoek naar een prooi. Dat is leven, overblijven of sneven, zeg het, schrijf het, ga maar mooi!
Naam:
WOLF
Datum:
26 september 2005
Email:
darkwolfhotmail.com
Drie dagen na deze site werd samengesteld druppelde ik hier net als zo velen binnen. 1 Oktober 2001, aldus de notulen, werd een eerste werkje van mijn hand (Park) opgenomen in het toen nog vrijwel onbevlekte geheugen van deze site. Wie even graaft, ontdekt dat dit niet onder WOLF kan zijn geweest. Het feit dat mijn naam in dit schrijven wordt genoemd als zijnde verrassend golfje noopt mij op de wal te springen voor de ‘correcte schrijver’. Deze site is een kweekvijver voor wellicht aankomend talent. Voor zover ik weet, is poëzie een oneindige verkenningtocht. Als je de eerste gedichten van eender welke schrijver naast elkaar zou leggen, denk ik dat er een verrassend politiek correct en obligaat bundeltje zal ontstaan. Er is dus wellicht een universeel startpunt van waaruit poëzie ontspringt. Een druppelen van, een stroompje kraakhelder rust. Wat kan het anders dan kabbelend een weg zoeken? Ik bejubel de stroompjes die in deze vijver uitmonden. Zij hebben het geluk gehad niet te eindigen in een van de vele modderpoelen. Oke, het lijkt stilstaand water. Saai murmelend met hier en daar een belletje grazende karper in gespiegeld zonlicht. Maar waar komen die draaikolkjes toch vandaan, en wat is dat voor bulderend geluid achter die mistbank?Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)