Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

De liefde, dat zijn wij

Ik mag nu niet doodgaan, want ik wil de rest van m'n leven van je houden. Mocht m'n hart kunnen spreken, het zou jouw naam spellen.
Ik wil je nu zien, zo meteen, straks, binnenkort, vanavond, op zekere dag,altijd.
Ik prijs mezelf gelukkig dat ik je lichaam ken, uit m'n hoofd en op alle andere manieren. Als ik je stem hoor,wordt iedere muziek naar de achtergrond verdreven. Als je wil, mag je me naar het eind van de wereld sturen, via een omweg, en ik zal me haasten om terug te zijn en om je te bedanken omdat je op mij gewacht hebt.
Ik ben blij dat uitgerekend ik het enige unieke meisje heb gevonden. Als ik zeg dat je een prachtvrouw bent, dan zijn dat heilige woorden.
Ik adem graag samen met jou lucht.
Ik rook graag samen met jou sigaretten. Als je binnenkomt denk ik: mijn lot is daar.
Ik heb nog nooit zo'n fantastisch innerlijk als het jouwe zo schitterend verpakt gezien. De titel van godin doet je een ietsje te weinig recht.
Ik durf te wedden dat je zelfs onder water het mooiste meisje op aarde bent. Als ik naar je kijk hebben mijn ogen de tijd van hun leven. Men zegt wel eens dat “het bestaan” niet veel voorstelt. Ja, zelfs ik heb dat wel eens gezegd. Als jij met me praat over hoe je dag is geweest, wou ik dat die dag nooit overging.
Ik tel af tot ik met jou de volgende ontelbare nachten zal doorbrengen…
Ik vind je hartverscheurend. Mijn liefde voor jou heeft nog nooit een korte pauze gekend. Gaan we samen in een bad met vloeiende diamanten liggen?
Ik stel je graag dwaze vragen.
Ik heb eens gedroomd dat onze werkelijkheid de enige was.
Ik word vertederd als je een boek leest, als je mijn hoofd aanraakt, als je de nacht instapt, als je over je schouder kijkt, als je zegt: “ik denk dat het gaat regenen”.
Ik begin nooit een zin met: 'Ik heb vele vrouwen gekend..',maar mocht ik er wel zo een beginnen, zou ik 'm afmaken met:'...maar wat stellen ze sinds jou eigenlijk voor?' Vrouwen zijn leuk, maar jij bent leuker. Dankzij jou zweef ik graag, vlieg ik graag, cirkel ik graag in de lucht, kom ik graag met mijn voeten op de grond, struikel ik graag, klauter ik graag overeind, loop ik graag, houd ik graag halt en als jij me zou vragen om te verstenen, ik zou het doen. Maar verstenen is niet nodig. In leven blijven is allang goed genoeg. Ik wil je nog verschillende keren, letter per letter, zeggen hoe graag ik je zie. Graag zien was vroeger niet elk ogenblik noodzakelijk, nu wel.
Ik laat je vrij, ik laat je gaan en staan waar je wilt, ik laat je alles doen waar je zin in hebt, maar besef dat jij degene bent van wie ik hou.
De liefde, dat zijn wij...

Ik wil je nooit verliezen.
Maar als je me zou verplichten je los te laten zou ik zeggen : “met een diepe buiging zeg ik je vaarwel mijn liefste”!

Schrijver: anne, 22 september 2005


Geplaatst in de categorie: liefde

2.8 met 5 stemmen 1.395Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)