Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Plastic: not so fantastic

Je kan de televisie niet aanzetten of je ziet weer van die mensen die zich zonodig op moesten laten leuken door mister Schumacher himself.
Opleuken kan ik het eigenlijk niet eens noemen, het is eerder ‘afleuken’. Als Marijke Helwegen niet met haar plastic hoofd op tv is, dan is het Conny Breukhoven wel. Om over al die ‘make me (not) beautiful’ programma’s maar te zwijgen.

Afschuwelijk vind ik het, die strakgetrokken koppen. Bij het wegnemen van de rimpels hebben ze ook gelijk het karakter en de emoties weggepoetst. Bij de dokter kunnen ze waarschijnlijk kiezen welke gelaatsuitdrukking ze willen hebben. Bij deze twee dames is dat artikelnummer 234 genaamd: ‘irritante grijns’ geworden. Ze zijn dan alleen wel vergeten dat, als hun man de pijp uit gaat, ze nog staan te lachen aan zijn graf.
Ik kan me niet voorstellen, dat een man dit aantrekkelijk vindt. Ik zou bang zijn, dat als ik zo’n vrouw een kus geef, dat haar lippen aan de mijne zouden blijven plakken en dat er een groot gapend gat in haar hoofd overblijft. Dit doet me trouwens denken aan de film 'Death becomes her' met Meryl Streep en Goldie Hawn. Kun je gelijk zien hoe die strakgetrokken barbies er uitzien als ze 80 jaar zijn.

Is een mens niet meer tevreden met zichzelf tegenwoordig? Neem Conny Breukhoven. Dat was toch een ontzettend mooie vrouw vroeger (voor zover een andere vrouw dat kan beoordelen). Ik snap echt niet wat haar heeft bezield om zich zo te laten verpesten. Hebben zulke vrouwen misschien geld teveel of doen ze het uit pure verveling? Conny zou er nu nog altijd prima hebben uitgezien als ze zich niet zo had laten toetakelen. Een rimpeltje meer of minder maakt toch niet uit? Ik vind dat juist wel sexy. Kijk dat je je buik nu strak laat trekken omdat je 50 kilo bent afgevallen en wat vel over hebt, daar kan ik nog wel in komen. Maar aan je gezicht, wat toch het visitekaartje van jezelf is, daar moet je niet aan sleutelen. Het ergste is nog wel, dat ze zelf vinden dat ze er geweldig uit zien. Ze zouden toch beter moeten weten na het zien van Michael Jackson.

Natuurlijk denk ik ook wel eens: ‘Jezus, wat zie ik er slecht uit vandaag’. Vooral als ik ‘s morgens voor de spiegel sta. Maar als ik me dan eenmaal heb aangekleed (glanzende panty’s en push-up beha’s zijn ’s werelds beste uitvinding), mijn haar in de krul heb gezet en mijn make-up doos haar werk heb laten doen, kan ik er best weer mee door. Dat vonden ook de bouwvakkers die me nafloten vandaag.
Yep, ik heb het nog altijd, en dat zonder botox.

Schrijver: Wendy77, 27 okt. 2005


Geplaatst in de categorie: lichaam

3,6 met 12 stemmen 1.396Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)