Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Franse wagens....Brandend actueel.

Zwarte humor....

‘Hier volgt een extra nieuwsbericht’.

Dat de auto-industrie wereldwijd rake klappen krijgt, is een algemeen gegeven. Opmerkelijk is wel de opflakkering van dit tanende economische onderdeel in ons buurland Frankrijk. Eén en ander zit daar overduidelijk in de lift. Ook daar stond de voorbije maanden de aanmaak van nieuwe wagens op een laag pitje. Er is nu een langzame kentering merkbaar. Economisten voorspellen een ware ‘boost’ en de cijfers van de laatste dagen laten het beste verhopen!

Velen zijn blijkbaar aan vernieuwing toe en de vraag overstijgt momenteel ruimschoots het aanbod. Opmerkelijk is ook de belangstelling naar meer brandveilige en zodoende milieuvriendelijkere soorten. Nieuw is ook het supergroot ingebouwde waterreservoir. Het bedient niet enkel de ruitensproeiers, maar tevens de ingebouwde sprinkler installatie.
Bij temperaturen boven de zestig graden treden die in actie, alsook het GPS-systeem met de melding: ‘gelieve de wagen in een schaduwrijke zone te parkeren!’

Ook de prijzen van vandaag zijn ‘hot’ te noemen. Door de enorme vraag kunnen die heel laag worden gehouden en met slogans als ‘knal- of dumpingprijzen’ weten zij de klanten voor hun merk wel warm te maken.

Bijzonder is ook nog het lage aanbod van bruikbare tweedehandswagens op de plaatselijke markt. Wisselstukken zijn dan wel weer voldoende verkrijgbaar hoewel de herkomst ervan niet altijd even duidelijk is.

Tot zover deze korte nieuwsflash.

Schrijver: danny cant., 5 nov. 2005


Geplaatst in de categorie: actualiteit

3,0 met 4 stemmen 923Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)