Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Mijn sex soulmate

Ik lig op bed en ben hevig aan het smsen met de man van wie ik al jaren droom wat hij overigens niet weet..
We hebben al wel eens een fling gehad maar dat was van korte duur omdat vreemd gaan niet echt wordt geaccepteerd.
Ik krijg een sms terug: ik wil je overal voelen en de hele nacht verwennen..
mmm zulke smsjes kan ik natuurlijk niet negeren..om in de stemming te komen trek ik mijn licht blauwe slipje uit en gooi het naast m'n bed..ik zak nog eens extra diep weg in m'n matras en sms hem haastig terug, ik wil jou zoenen op plekjes waar je nog nooit bent gezoend..en heel je lichaam aanbidden net zolang totdat je tot een extase komt.
Nooit geweten dat smsjes sturen zo opwindend kon zijn..wauw
Ik glij met m'n hand naar beneden langs m'n lichaam en voel dat ik zweet, langzaam ga ik met mijn vingers naar m'n clitoris en voel dat hij opgezwollen is.
pfff..ik voel wat trillen op m'n buik..ow dat is mijn telefoon, weer een sms, ik verwen mezelf nu en jij? Wow de man die ik aanbid komt straks werkelijk tot een extase door mijn smsjes..ik voel me gevleid en sms hem mijn wildste fantasie waar ik uiteindelijk van klaarkom.
Weltruste lekker ding krijg ik als laatste sms, je bent mijn soulmate op seksueel niveau.
Mijn soulmate op seksueel niveau..wil ik dat zijn? Ik durf hem niet te zeggen dat ik meer wil zijn dan alleen zijn sex-vriend. De situatie is lastig, beiden bezet en sinds kort ernstig trouw aan onze partners. Ik geloof niet dat ik dat moet verpesten. Ik overdenk de hele situatie van begin af aan terwijl ik nog lig bij te komen van mijn hevige orgasme. Mijn matras is nat en ik gooi even de dekens van me af. Naast mij ligt mijn vriend te slapen wetend van niks..
Zou ik dit moeten zeggen? Is dit vreemdgaan? Zoals mijn zogenaamde sex-soulmate zegt is dit de veiligste manier van sex, er vloeien wel sappen maar niet als je samen bent, je raakt elkaar niet aan alleen je fantasie slaat op hol.
Dan moet dit toch veilig zijn...toch?

Schrijver: sylvia kuipers
Inzender: joost van berkel, 17 december 2005


Geplaatst in de categorie: erotiek

2.8 met 20 stemmen 3.037Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)