Inloggen
voeg je verhaal toe

Verhalen

Mijn sex-soulmate (deel.2 )

Ik zit op mijn kamer achter mijn bureau en er gaan beelden door me heen, als een film die wordt afgespeelt.
Ik denk veel na over de smsjes die we elkaar hebben gestuurd en wat het eigenlijk te weeg brengt. Mijn conclusie over of sms-sex veilig is: absoluut niet!
Of je het nou met een bekende of onbekende doet, je wilt uiteindelijk meer dan alleen de smsjes en zo is dat nu dus ook bij mij, wat erg moeilijk wordt als je niet beschikbaar bent voor een ander en andersom. Ik heb het verleden met mijn sex-soulmate beschreven als een korte fling maar eigenlijk is dat niet waar, het is een lange fling die nog steeds voortduurt. Al 5 jaar draaien we om elkaar heen en proberen we elkaar uit, we dagen elkaar uit en gaan tot de grens. Kortom verstandig is het niet maar waarom doe ik het mezelf dan toch telkens weer aan?
Met mijn lieve vriend is niks mis, de wereld mag het weten hij is de beste partner die ik me kan wensen. Hij laat me vrij en ik ben mezelf en ik hou van hem. Maar waarom loop ik dan telkens tegen diezelfde muur aan, tegen dezelfde persoon?

Gisteravond was zo'n avond dat ik erg op de proef werd gesteld. Ik ben bij hem en we daaien wat muziek en kletsen wat over jawel..mijn 1e deel dat ik geschreven heb. Hij voelt zich gevleid en volgens mij is hij ook best trots op zichzelf dat hij mijn onderwerp is van de dag, herstel..van de afgelopen 5 jaar.
Terwijl hij zijn plaatjes draait zit ik naast hem en schuif voorzichtig wat dichter naar hem toe en zorg dat ik hem soms aanraak. Zijn handen zijn klein maar zo te zien wel handig met de knopjes en het windt me op.
Ik volg elke beweging van hem, van zijn handen, benen en zijn ogen. Wat zou er in hem rondgaan nu. Hij kijkt me aan en het is alsof hij mijn gedachten kan lezen en hij begint over hoe het nu verder moet. Ik weet het niet zo goed meer en laat de woorden maar over me heen komen. Volgens mij zou je jaloers zijn als ik met mijn vriendin zou trouwen zegt hij..en meer van die uitspraken volgen. Als ik eerlijk ben zou ik inderdaad jaloers zijn. Waarom weet ik niet..ik heb toch alles wat ik wil? Ik gun hem zijn liefde, ik gun hem alles..maartoch..het knaagt aan me, vraag me alstublieft niet waarom.
Al snel zitten we tijdens het praten nog dichter bij elkaar en liggen mijn benen over die van hem. Zoals ik nu zit is alles binnen handbereik, maar dan ook echt alles. Ik hoef mijn hand maar 10 cm naar voren te halen en ik hou hem vast op welke plek ik maar wil. Ik doe het niet, ook al denk ik er wel aan.
Ik kijk hem soms wat ongemakkelijk aan en ben nerveus. Waarom ben ik nerveus? Ik ken die man al 5 jaar! Ik begin me te irriteren aan mezelf en geef het op. Ik geef hem een knuffel en wil niet los laten, hij ruikt zo lekker..hij is zo lekker. Ik heb maar net los gelaten en weer moet ik hem even vasthouden. Het voelt fijn en vertrouwd.

Toch word ik niet vrolijker van de avond en het wordt laat en ik wil dus naar huis. We verlaten het gebouw en lopen naar de auto. Terwijl ik instap staar ik voor me uit. Ik voel me leeg van binnen.

Tijdens het rijden wordt er niet veel gepraat, ik weet toch niet wat ik moet zeggen. Hij zet me netjes af vlakbij mijn huis en hij heeft het nog even over oud en nieuw, dat viert hij met zijn vriendin in het buitenland. Mijn sex-soulmate is veel in het buitenland en nu dus ook weer met oud en nieuw. Ik baal ervan en stap sago uit de auto. Ik zeg hem gedag en weet dat ik hem nog 1 keer zie op 2e kerstdag. Terwijl ik dat laatste stukje naar huis loop vraag ik me af of 2e kerstdag nog wat voor mij in petto heeft en begin te lachen..Ik sta namelijk met mijn voet in een grote modderplas omdat ik niet oplet en loop vervolgens tegen iemand aan die zijn hond uitlaat. Strompelend kom ik binnen met een wat rood gezicht van schaamte, kus mijn vriend en loop naar de slaapkamer. Ik plof neer op bed en denk aan de afgelopen 3 uur en de afgelopen 5 jaar. Ik krijg de slappe lach en sla mezelf goed tegen mijn hoofd. Dit gaat nooit veranderen, we zullen altijd om elkaar heen draaien en elkaar altijd uitdagen, alleen zal het vast wel een keer fout gaan en de vraag is wanneer? Voor degene die sex and the city kennen.
Ik ben de carrie en hij is mijn Mister Big ;-)

Schrijver: Sylvia kuipers
Inzender: sylvia kuipers, 19 dec. 2005


Geplaatst in de categorie: sms

2,1 met 15 stemmen 2.196Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
leen
Datum:
1 jan. 2007
Email:
klinkt zéér bekend in de oren en het is woord voor woord waar. Mensen die het aan de lijve hebben mogen ondervinden weten dat het nooit anders loopt dan het blijven uitdagen en dat draaien
Naam:
marjolein
Datum:
20 dec. 2005
Mooi stukje...klinkt heel bekend!

x

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)