Inloggen

Alle inzendingen over afgelopen

1298 resultaten.

Sorteren op:

Afgelopen

hartenkreet
2.5 met 2 stemmen 295
Een gezellige avond, iedereen had het naar de zin, Coco loopt naar zijn kamer, Wendy hoort een bonk, hartstilstand. Dat is, dat was mijn oudste broer, betweter pur sang, oogappeltjes blijven achter, zijn vrouw staat er nu alleen voor. Mijn dochter vreest nu voor mijn leven, zij wil mij niet...
Fred17 januari 2009Lees meer…

Afgelopen

dagcolumn
4.0 met 3 stemmen 335
...allemaal naar hem op. Ze konden de Deen makkelijk aan, maar de oorlog was afgelopen.

Afgelopen zomer

hartenkreet
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 65
Het was erg warm in de bus en zij keek met argwaan naar de jongeman naast haar. Wel een knappe jongen met ravenzwart krullend haar. Ze schatte hem een jaar of twintig en hij was gekleed in een korte beige broek en een lila bloes. Ze merkte, dat hij steeds naar haar keek. Mooie bruine benen had hij...
kees niesse25 februari 2014Lees meer…

Fluitketel

hartenkreet
3.7 met 3 stemmen 93
...die ketel mij naar de keuken doen lopen, de dood van mijn moeder zadelde mij op met indringend geluid. Afgelopen ochtend was het echt afgelopen, op haar kookpunt blies fluitketel haar laatste adem uit. Een tuit in drie stukken uitgestoten, volkomen uitgefloten.
Fred22 april 2017Lees meer…

bewering
5.0 met 3 stemmen 129
Ik had afgelopen avond geen enkele fout bij het Groot Dictee, ik schreef niet mee.
Fred13 december 2012Lees meer…

Het touwtrekken om…

verhaal
2.9 met 14 stemmen 74
...dagen jong geraakt is en overleden is! Dit is een druppel van ongekende omvang en dit, dwaas serpent, moet afgelopen zijn! Het getouwtrek om land-veroveren moet STOPPEN!
An Terlouw23 november 2022Lees meer…

bewering
4.4 met 5 stemmen 89
Ik zag afgelopen avond 'Profiel' met voetbalkenner Van der Gijp. Hij sprak zichzelf tegen met "niet doen", want hij deed het toch. En dat had hij niet moeten doen.

bewering
Er is nog niet op deze inzending gestemd. 8
De Fakkeloptocht afgelopen zaterdag van wel 10.000 Groningers zal veel indruk maken in Den Haag!
Tammo G.16 januari 2022Lees meer…

Fakkeloptocht in Groningen

bewering
5.0 met 1 stemmen 343
De Fakkeloptocht afgelopen zaterdag van wel 10.000 Groningers zal veel indruk maken in Den Haag!
Tammo G.16 januari 2022Lees meer…

bewering
1.0 met 8 stemmen 235
De toeschouwers bij het Tata Steel Chess Tournament in Wijk aan Zee - dat de afgelopen weken voor de 75e keer werd gehouden - stonden er gekleurd op.
Victor S.28 januari 2013Lees meer…

bewering
2.3 met 3 stemmen 1.636
Hulde voor de Nederlandse kunstgenieters die de afgelopen maanden in grote getale het werk van Mark Rothko in Den Haag zijn komen bewonderen.

bewering
3.0 met 3 stemmen 116
Amerika heeft de afgelopen 8 jaar de meest beroerde president gehad in de geschiedenis van de VS. Met zijn gaven van hoofd en hart kon hij overigens niet beter.
O.U. Deis12 januari 2009Lees meer…

bewering
3.7 met 3 stemmen 172
Persoonlijk ben ik overtuigd van een geestelijk voortbestaan na de dood. Maar ik kan niet zeggen dat ik daar nu zo blij mee ben. In zekere zin is het wel een geruststellende gedachte als met de dood alles afgelopen zou zijn.

bewering
4.5 met 2 stemmen 102
Kleur, uiteindelijk moet je dat bekennen. Ik zag afgelopen avond 'Opgelicht' en 'Opsporing verzocht', ben bang dat op 9 juni a.s. mijn stem lichtgetint zal zijn.
Fred2 juni 2010Lees meer…

Wankelmoedigheid van Slob

bewering
4.8 met 4 stemmen 185
Het is niet ondenkbaar dat door de wankelmoedigheid van minister Slob de eerlijke plek die homoseksuelen en lesbiennes zich de afgelopen jaren in dit land hebben verworven in het slop zou kunnen geraken in onderwijsland.
M. Feith10 november 2020Lees meer…

bewering
4.3 met 10 stemmen 78
Dat Amerika de afgelopen periode meer dan 4000 vermeende tegenstanders van de VS zonder vorm van volkerenrecht heeft geliquideerd schaart Obama in de rij van misdadige politici.
O.U. Deis9 september 2013Lees meer…

bewering
1.5 met 2 stemmen 84
De enorme hitte die de afgelopen Amerikaanse presidentsverkiezingen in de hele wereld hebben veroorzaakt, toont overduidelijk aan dat klimaatverandering (global warming) door mensen wordt veroorzaakt..
Ton Hettema28 november 2016Lees meer…

bewering
0.7 met 3 stemmen 199
'Gott weisst Ich will kein Engel sein', Rammstein heeft afgelopen avond in het Gelredome mijn ziel gelouterd. Ik denk dat ik toch maar naar de hel ga.
gluupje7 december 2009Lees meer…

bewering
4.0 met 1 stemmen 116
Na alle gratis publiciteit die de publieke omroepen de afgelopen jaren Wilders hebben bezorgd, is het niet meer dan rechtvaardig dat dezelfde Wilders hen nu bedreigt met draconische bezuinigingen.

Keuze

hartenkreet
5.0 met 3 stemmen 1.931
Afgelopen avond het politieke debat gevolgd. Oostbloktuig en getint crimineel gezien. Oudpolitiek breedbekkend bij P&W. Ik ga morgen stemmen, tegen dus...
Gnoom18 maart 2014Lees meer…

bewering
4.7 met 3 stemmen 110
De afgelopen dertig jaar is het aantal besnijdenissen bij vrouwen gedaald met 14 procent, het wordt de hoogste tijd om hier de komende jaren honderd procent van te maken.

hartenkreet
2.5 met 2 stemmen 94
Ik heb in mijn leven nooit ergens bij gehoord. Dat komt omdat ik van nature eigenlijk óveral al bij hoor! Ik hoef er geen moeite voor te doen: alles van de afgelopen jaren zal nu in de rest van dit leven op zijn plek vallen.

Wat moet je dan ?

hartenkreet
2.4 met 9 stemmen 633
Afgelopen zondag is de vader van de vriend van mijn jongste dochter overleden, 48 mocht hij worden. Eergisterochtend overleed de vader van de vriend van mijn oudste dochter, 57 jaar jong. God is een lul, ik neem nog een borrel.
Fred7 augustus 2009Lees meer…

Debat of opgelegd pandoer

hartenkreet
4.4 met 8 stemmen 190
...samen en lachen zich de ballen uit hun broek. Afgelopen avond werd mij duidelijk dat het niet meer uitmaakt of je door de kat of de hond wordt gebeten. Het zijn de ratten door wie ik besnuffeld word, ze verlaten het zinkende schip niet, ze bestormen het. Mooieklerenmensen, ze kunnen wat mij...
Fred27 april 2012Lees meer…

bewering
5.0 met 4 stemmen 572
Eindelijk gerechtigheid voor al die vaders die om welke reden ook kun kinderen niet meer zien, reden: doorgaans scheiding. Nu is de moeder aan bod, zij mag na een jarenlange strijd taakstraf uitvoeren, echter de afgelopen kinderjaren zijn op geen enkele manier nog in te halen!
An Terlouw5 februari 2009Lees meer…

De toestand in de wereld

hartenkreet
4.2 met 9 stemmen 163
...genoemd. Hij zou zich afgevraagd hebben wat al die importmensen hier doen, 'kunnen we zelf dan niets meer' ? Rayonmeesters begaven zich afgelopen week op glad ijs, uiteindelijk reden ze in een wak. Verder ben ik van mening dat ook hetero's uit de kast zouden moeten kunnen komen.
Fred9 februari 2012Lees meer…

bewering
2.5 met 2 stemmen 150
Rust van ziel is het meest voornaam voor elke mensenziel. Ik sta hiervoor op, leef ermee en ga slapen. Een vorm van waken, die al zéér lange tijd bij me hoort. Een taak, een leven om gehoord te zijn, te worden. Zoals ik de afgelopen jaren eenvoudigweg ben geworden.

Wapenstilstand

dagcolumn
2.7 met 3 stemmen 182
...bijeenkomst die donderdag was, werd gekozen voor afgelopen nacht. Dit werd gedaan zodat Poetin de separatisten er van kon overtuigen, dat dit bestand ook goed voor hen is. Ik zag het acht uur journaal gisterenavond. De tanks reden naar het front toe. Ze zouden er juist moeten vertrekken. De...
Gustaf Kreuz15 februari 2015Lees meer…

Opsporing verzocht

dagcolumn
4.0 met 2 stemmen 300
...zich allen Zwarte Piet noemend, zijn sinds afgelopen nacht spoorloos. De verdachte wordt beschouwd als de leider van deze bende. Het hoofd van het politiebureau van het district in uw woonplaats maakt bekend dat hij een hoge beloning, oplopend tot 500.000 euro, persoonlijk uit eigen zak...
Meer laden...