Inloggen

Alle inzendingen over steun

491 resultaten.

Sorteren op:

De troost van Oranje

verhaal
4.0 met 2 stemmen 85
...aan de laatste strohalmen van Bijbel, New Age, boeddhisme en zelfs van Oranje, niet beseffend dat deze "steunpilaren" zullen bezwijken als fragiele rietstengels onder een orkaan.....

Ondersteuning

bewering
3.3 met 6 stemmen 43
Nederlands - moedertaal - 4 support > ondersteuning, steun

Bij de Vincent-shop

hartenkreet
3.0 met 1 stemmen 70
In mijn studententijd werd ik tijdens mijn studie psychologie doordrongen van de wellicht heden ten dage gedateerde leer van professor Skinner over stimulus en response en al dan niet operante conditionering en als studenten moesten we de arme, kwetsbare, witgevederde duiven africhten in 'Skinner...
I.Broeckx3 november 2016Lees meer…

Een man aan onze zijde

hartenkreet
2.0 met 1 stemmen 43
Zo leerden we hem kennen en zo hield hij stand aan onze zijde als een kameraad en vriend: mijn stoere, trouwe zwager die in zo lang vervlogen tijd voor het eerst de kamer van mijn zus betrad. Met zoveel blijdschap herken ik hem aan de baard, aan de mannelijke schouders die zoveel gedragen hebben en...

Steun en toeverlaat

verhaal
4.5 met 12 stemmen 340
...die gelegenheden ging ik vaak met haar mee, als steun en toeverlaat, want het kon waanzinnig druk zijn op die dagen. Zo moesten we op een dag naar het Congresgebouw in Den Haag. Na twee volle dagen van voorbereidingen waren we die ochtend vroeg op pad gegaan. We tuften rustig voort, want de...

hoe vind ik steun

hartenkreet
1.8 met 6 stemmen 425
Jong en iedereen geloven. Ja, ik was blij dat ik aandacht kreeg. IK had iets waarom men mij niet zo aantrekkelijk vond. Dan was het gek als je het wel kreeg. Helaas was dit op een manier die niet goed was. Ik heb daardoor een afkeer van liefde gekregen. Beschouw nu elke aanraking als een soort...
Rosita12 april 2010Lees meer…

Controverse

hartenkreet
2.8 met 6 stemmen 186
Door de bank genomen steunen we Griekenland met miljarden die we daarna tekort komen op onze begroting. Dat laatste wordt ons dus kwalijk genomen door Brussel die ons heeft opgelegd Griekenland te steunen. Dan ga ik voor de gulden middenweg, de gulden terug.
Fred24 april 2012Lees meer…

bewering
3.4 met 14 stemmen 243
Er voor elkaar te zijn, elkaar te steunen, en te zorgen met geven en nemen...altijd, dan pas ben je een echt koppel.
J.de Groot3 augustus 2011Lees meer…

IN ELKAAR GEHAAKT

verhaal
3.0 met 2 stemmen 92
...huis toe. Geeft u mij maar weer een arm en ondersteunt u mij ook een beetje" Glunderend loopt Lambert met zijn zoveel jonger buurmeisje. "Ja, ze loopt echt wel warm voor mij." Alida staat voor haar huis. "U heeft mij heel vriendelijk bijgestaan onder het lopen, meneer van Boven. Heel...
Han Messie11 januari 2018Lees meer…

Vriendschap (vervolg)

hartenkreet
4.7 met 3 stemmen 187
De beide vriendinnen hadden plaatsgenomen in de rieten tuinstoelen in de stille tuin vlakbij het landhuis. Ver strekte zich voor hun ogen de grasvlakte uit; het bezit van de familie en ook de feeërieke boog, begroeid met rozenstruiken lag in hun blikveld. In de vijver zaten brutale en ondeugende...

Visite

dagcolumn
4.7 met 3 stemmen 54
...( keus uit inmiddels 20 fracties ) de steun voor die voorjaarsnota onderhands allang binnen hebben. Wat een zinloosheid, wat een tijdverspilling en wat een minachting voor democratie, politiek en voor ons als...

bewering
3.8 met 5 stemmen 93
Het pleidooi van Eric Schmidt (Bestuursvoorzitter Google) voor een deleteknop op Internet ter bescherming van de privacy verdient steun.

bewering
2.5 met 2 stemmen 86
Niet wie bevéélt, maar wie díént helpt de mensheid op hoger niveau. Ieder mens is een individu. Een individuele steun voor anderen, wel te verstaan!

bewering
3.0 met 7 stemmen 141
De idealistische studenten in het Bungehuis die strijden voor meer democratie en transparantie aan de Universiteit verdienen veel meer steun zowel van medestudenten als docenten als burgers als politieke partijen.
M. Feith24 februari 2015Lees meer…

Steun uit onverwachte hoek

dagcolumn
4.1 met 8 stemmen 370
Al jaren stoor ik mij aan de slechte topografische kennis van veel Nederlanders. Meneer, wat is de hoofdstad van Noord-Holland? Amsterdam toch? Nee meneer, dat is Haarlem. Mevrouw, kunt u mij op de kaart aanwijzen waar Roemenië ligt? Nee, dat is Turkmenistan, maar toch bijna goed...

bewering
4.0 met 1 stemmen 2.054
Zie niet de mens en luister niet naar de woorden. Zie de spiegel van de geest in het oog. Hoor klank van warmte uit een hart. Voel de steun van armen om je schouders.

bewering
4.0 met 5 stemmen 157
Het besluit van Angelina Jolie om preventief haar borsten te laten verwijderen dient veel respect. Het is een steun in de rug voor vrouwen die lijden onder een grote kans op borstkanker.

bewering
3.8 met 10 stemmen 66
Het feit dat een islamitisch land als Marokko boerka's en niqaabs verbiedt, kan een steun in de rug zijn van mensen die deze uitingen van religieus fundamentalisme ook elders in de wereld willen tegengaan.
O.U. Deis10 januari 2017Lees meer…

Samen zwijgen

bewering
4.4 met 7 stemmen 388
Voor een duurzame relatie zijn de volgende ingrediënten onmisbaar: met elkaar kunnen praten, elkaar steunen en samen lachen. Om niet te vergeten: fijn met elkaar vrijen. Maar het allerbelangrijkst is: samen kunnen zwijgen zonder dat het pijnlijk wordt.

bewering
3.6 met 8 stemmen 514
Wat is de beweegreden tot geloven en de kracht daarvan? Is het in zwakke ogenblikken steunen op de Hoge Macht? Nee, de sterke kern ervan is het besef dat alles wat we kunnen zien en betasten vergankelijk is. Juist het onzichtbare is van eeuwigheidswaarde.
Han Messie11 oktober 2013Lees meer…

bewering
4.5 met 2 stemmen 716
De politieke steun, die Nederland in 2003 heeft gegeven aan de Amerikaanse inval in Irak, heeft er wel degelijk voor gezorgd dat Jaap de Hoop Scheffer werd benoemd tot secretaris-generaal van de NAVO, alle CDA-retoriek ten spijt.

bewering
3.4 met 8 stemmen 74
De nieuwste decreten van de Turkse regering storten steeds meer onschuldige Turkse mensen in het ongeluk. Het misdadige regime onder Erdogan verdient geen enkele steun en het is te triest voor woorden dat vrije Nederlanders dit regime electoraal hebben gesteund.

bewering
3.5 met 4 stemmen 127
...een knip voor zijn neus waaard is, dan geeft hij toestemming voor een parlementair onderzoek naar de besluitvorming rond de Nederlandse steun aan de Amerikaanse oorlog tegen Irak. Zijn tegenargument dat geen nieuwe feiten aan het licht zullen komen, is een gotspe.
O.U. Deis12 januari 2009Lees meer…

bewering
0.0 met 7 stemmen 8.539
Willem-Alexander Koning en een beul van Pinochet stamgast in het Torentje. Met militaire steun van Rutte zal dat zeker lukken. Cohen als de Nederlandse Karzai. Met de muts van een generaal pardon voor misdaden jegens de menselijkheid. Israel verbleekt erbij.
Joop9 juni 2010Lees meer…

bewering
4.6 met 5 stemmen 114
...moeten niet alleen van symbolische aard zijn, maar Israël zal daadwerkelijk moeten voelen dat de steun uit Washington niet meer onvoorwaardelijk is.

bewering
3.4 met 7 stemmen 92
Het is mij onduidelijk in welke hoedanigheid Rutte VVD-voorzitter Henry Keizer meent te moeten steunen, maar het lijkt me in ieder geval erg onhandig van hem omdat zonneklaar is dat Keizer het niet gaat redden. Zijn gedrag van zelfverrijking is voor een landelijke politicus buitengewoon ongepast.

bewering
2.8 met 5 stemmen 695
...in de muntunie die de EG is enige solidariteit zouden opbrengen met een arm land als Griekenland, waar de miljoenen aan steun niet naar de onderlaag van de bevolking toestromen maar naar uitgekiende kapitalisten.
O.U. Deis6 februari 2015Lees meer…

Wettelijke quarantaineplicht

bewering
4.0 met 1 stemmen 228
Minister De Jonge verdient steun in zijn poging de wettelijke quarantaineplicht in te voeren, hoewel die niet waterdicht te maken is met allerlei dwang- en strafbepalingen. Een eventuele boete ad € 339 moet ruim voldoende dreiging inhouden om zijn doelstelling te bereiken: minder besmettingen,...

Versoepelingen

bewering
4.2 met 4 stemmen 65
Géén versoepelingen per 21 april maar mogelijk wel per 28 april: opening van terrassen en winkels en basta met de avondklok. Met zeer tegenstrijdige adviezen valt het het kabinet steeds lastiger al of niet maatregelen te nemen die op een massale steun van de bevolking kunnen rekenen.

bewering
3.6 met 5 stemmen 90
...moet handhaven door knokploegen, criminelen en veiligheidsdiensten in te zetten verdient verachting en zeker geen voorzichtige steun onder het argument dat fundamentalistische moslims na zijn vertrek de baas zouden worden in Egypte.
Meer laden...