Inloggen

Alle inzendingen over steun

548 resultaten.

Sorteren op:

De troost van Oranje

verhaal
4.0 met 2 stemmen 86
...aan de laatste strohalmen van Bijbel, New Age, boeddhisme en zelfs van Oranje, niet beseffend dat deze "steunpilaren" zullen bezwijken als fragiele rietstengels onder een orkaan.....

Ondersteuning

bewering
3.3 met 6 stemmen 45
Nederlands - moedertaal - 4 support > ondersteuning, steun

Bij de Vincent-shop

hartenkreet
3.0 met 1 stemmen 71
In mijn studententijd werd ik tijdens mijn studie psychologie doordrongen van de wellicht heden ten dage gedateerde leer van professor Skinner over stimulus en response en al dan niet operante conditionering en als studenten moesten we de arme, kwetsbare, witgevederde duiven africhten in 'Skinner...
I.Broeckx3 november 2016Lees meer…

Een man aan onze zijde

hartenkreet
2.0 met 1 stemmen 45
Zo leerden we hem kennen en zo hield hij stand aan onze zijde als een kameraad en vriend: mijn stoere, trouwe zwager die in zo lang vervlogen tijd voor het eerst de kamer van mijn zus betrad. Met zoveel blijdschap herken ik hem aan de baard, aan de mannelijke schouders die zoveel gedragen hebben en...

Morele en financiële steun voor Oekraïne ook in 2024

bewering
4.0 met 4 stemmen 135
...niet dat de wereld niet veel feller dit gedrag van Rusland veroordeelt en bestraft. Morele en financiële steun voor Oekraïne zal helaas ook in 2024 noodzakelijk blijven.
Wim de Wijs26 november 2023Lees meer…

Steun en toeverlaat

verhaal
4.5 met 12 stemmen 341
...die gelegenheden ging ik vaak met haar mee, als steun en toeverlaat, want het kon waanzinnig druk zijn op die dagen. Zo moesten we op een dag naar het Congresgebouw in Den Haag. Na twee volle dagen van voorbereidingen waren we die ochtend vroeg op pad gegaan. We tuften rustig voort, want de...

hoe vind ik steun

hartenkreet
1.8 met 6 stemmen 426
Jong en iedereen geloven. Ja, ik was blij dat ik aandacht kreeg. IK had iets waarom men mij niet zo aantrekkelijk vond. Dan was het gek als je het wel kreeg. Helaas was dit op een manier die niet goed was. Ik heb daardoor een afkeer van liefde gekregen. Beschouw nu elke aanraking als een soort...
Rosita12 april 2010Lees meer…

Oekraïne verdient meer steun.

bewering
3.7 met 6 stemmen 51
Oekraïne zal intensievere steun moeten krijgen van de VS en Europa om bestand te zijn tegen de verwoestende aanvallen vanuit Poetins Rusland. Deze aanvallen kennen geen enkele rechtvaardigingsgrond, maar kunnen op den duur wel het moreel van Oekraïne en zijn hulpverlenende landen aantasten.
O.U. Deis30 december 2023Lees meer…

Controverse

hartenkreet
2.8 met 6 stemmen 187
Door de bank genomen steunen we Griekenland met miljarden die we daarna tekort komen op onze begroting. Dat laatste wordt ons dus kwalijk genomen door Brussel die ons heeft opgelegd Griekenland te steunen. Dan ga ik voor de gulden middenweg, de gulden terug.
Fred24 april 2012Lees meer…

bewering
3.4 met 14 stemmen 244
Er voor elkaar te zijn, elkaar te steunen, en te zorgen met geven en nemen...altijd, dan pas ben je een echt koppel.
J.de Groot3 augustus 2011Lees meer…

IN ELKAAR GEHAAKT

verhaal
3.0 met 2 stemmen 96
...huis toe. Geeft u mij maar weer een arm en ondersteunt u mij ook een beetje" Glunderend loopt Lambert met zijn zoveel jonger buurmeisje. "Ja, ze loopt echt wel warm voor mij." Alida staat voor haar huis. "U heeft mij heel vriendelijk bijgestaan onder het lopen, meneer van Boven. Heel...
Han Messie11 januari 2018Lees meer…

Vriendschap (vervolg)

hartenkreet
4.7 met 3 stemmen 194
De beide vriendinnen hadden plaatsgenomen in de rieten tuinstoelen in de stille tuin vlakbij het landhuis. Ver strekte zich voor hun ogen de grasvlakte uit; het bezit van de familie en ook de feeërieke boog, begroeid met rozenstruiken lag in hun blikveld. In de vijver zaten brutale en ondeugende...

Visite

dagcolumn
4.7 met 3 stemmen 142
...( keus uit inmiddels 20 fracties ) de steun voor die voorjaarsnota onderhands allang binnen hebben. Wat een zinloosheid, wat een tijdverspilling en wat een minachting voor democratie, politiek en voor ons als...

Als amateur-psychiaters?

hartenkreet
3.5 met 2 stemmen 36
De trouwe en edelmoedige chauffeurs van de Regiotaxi nemen hun taken en lasten op hun schouders. Zij ontpoppen zich frequent als verkapte pastores, filosofen of zeer humanitaire weldoeners der mensheid met een overtuigende visie op de "condition humaine" en een visionaire, clairvoyante blik. Zij...
I,Broeckx9 februari 2023Lees meer…

Blijken van oprechte vriendschap

hartenkreet
3.5 met 2 stemmen 99
...die ik mijn vrienden mag noemen; met wie de vriendschap in stand bleef als een baken, als een steunpilaar, als een onwankelbare vesting.

bewering
3.8 met 5 stemmen 99
Het pleidooi van Eric Schmidt (Bestuursvoorzitter Google) voor een deleteknop op Internet ter bescherming van de privacy verdient steun.

bewering
2.5 met 2 stemmen 90
Niet wie bevéélt, maar wie díént helpt de mensheid op hoger niveau. Ieder mens is een individu. Een individuele steun voor anderen, wel te verstaan!

Voorspelling over Poetins verwijdering uit de macht

bewering
4.5 met 2 stemmen 74
Ik verwacht dat Poetin voor medio 2023 is afgezet. Er moeten verstandige Russen zijn in en rond het Kremlin die zijn kamikaze-beleid niet langer steunen.
O.U. Deis2 oktober 2022Lees meer…

bewering
3.0 met 7 stemmen 145
De idealistische studenten in het Bungehuis die strijden voor meer democratie en transparantie aan de Universiteit verdienen veel meer steun zowel van medestudenten als docenten als burgers als politieke partijen.
M. Feith24 februari 2015Lees meer…

bewering
4.0 met 1 stemmen 2.057
Zie niet de mens en luister niet naar de woorden. Zie de spiegel van de geest in het oog. Hoor klank van warmte uit een hart. Voel de steun van armen om je schouders.

bewering
4.0 met 5 stemmen 158
Het besluit van Angelina Jolie om preventief haar borsten te laten verwijderen dient veel respect. Het is een steun in de rug voor vrouwen die lijden onder een grote kans op borstkanker.

Steun uit onverwachte hoek

dagcolumn
4.1 met 8 stemmen 375
Al jaren stoor ik mij aan de slechte topografische kennis van veel Nederlanders. Meneer, wat is de hoofdstad van Noord-Holland? Amsterdam toch? Nee meneer, dat is Haarlem. Mevrouw, kunt u mij op de kaart aanwijzen waar Roemenië ligt? Nee, dat is Turkmenistan, maar toch bijna goed...

bewering
3.8 met 10 stemmen 67
Het feit dat een islamitisch land als Marokko boerka's en niqaabs verbiedt, kan een steun in de rug zijn van mensen die deze uitingen van religieus fundamentalisme ook elders in de wereld willen tegengaan.
O.U. Deis10 januari 2017Lees meer…

Samen zwijgen

bewering
4.4 met 7 stemmen 389
Voor een duurzame relatie zijn de volgende ingrediënten onmisbaar: met elkaar kunnen praten, elkaar steunen en samen lachen. Om niet te vergeten: fijn met elkaar vrijen. Maar het allerbelangrijkst is: samen kunnen zwijgen zonder dat het pijnlijk wordt.

bewering
3.6 met 8 stemmen 519
Wat is de beweegreden tot geloven en de kracht daarvan? Is het in zwakke ogenblikken steunen op de Hoge Macht? Nee, de sterke kern ervan is het besef dat alles wat we kunnen zien en betasten vergankelijk is. Juist het onzichtbare is van eeuwigheidswaarde.
Han Messie11 oktober 2013Lees meer…

bewering
4.5 met 2 stemmen 717
De politieke steun, die Nederland in 2003 heeft gegeven aan de Amerikaanse inval in Irak, heeft er wel degelijk voor gezorgd dat Jaap de Hoop Scheffer werd benoemd tot secretaris-generaal van de NAVO, alle CDA-retoriek ten spijt.

bewering
3.4 met 8 stemmen 78
De nieuwste decreten van de Turkse regering storten steeds meer onschuldige Turkse mensen in het ongeluk. Het misdadige regime onder Erdogan verdient geen enkele steun en het is te triest voor woorden dat vrije Nederlanders dit regime electoraal hebben gesteund.

bewering
3.5 met 4 stemmen 128
...een knip voor zijn neus waaard is, dan geeft hij toestemming voor een parlementair onderzoek naar de besluitvorming rond de Nederlandse steun aan de Amerikaanse oorlog tegen Irak. Zijn tegenargument dat geen nieuwe feiten aan het licht zullen komen, is een gotspe.
O.U. Deis12 januari 2009Lees meer…

bewering
0.0 met 7 stemmen 8.540
Willem-Alexander Koning en een beul van Pinochet stamgast in het Torentje. Met militaire steun van Rutte zal dat zeker lukken. Cohen als de Nederlandse Karzai. Met de muts van een generaal pardon voor misdaden jegens de menselijkheid. Israel verbleekt erbij.
Joop9 juni 2010Lees meer…

Geen vrede zonder gerechtigheid

bewering
3.7 met 3 stemmen 74
...emotioneel en daadwerkelijk het volk, dat ook voor onze vrijheid strijdt, te steunen.
Meer laden...