Inloggen

Alle inzendingen over trainer

123 resultaten.

Sorteren op:

Wat moet nu doen trainer?

hartenkreet
4,0 met 2 stemmen 557
...als, beste jeugdspelers van ons E-elftal, de inzet goed is, maar het gewenste resultaat uit blijft, dan heb je het wat mij betreft goed gedaan! Klaar. Punt uit! Na de training kreeg deze trainer ook nog wat tips voor de volgende training mee naar huis van de alwetende ouders. Gelukkig...

Persoonlijke trainer

column
4,8 met 6 stemmen 187
...heb meegenomen, mijn meedogenloze, persoonlijke trainer, anders was ik allang afgehaakt. ‘Deze plek is wel erg in zijn eentje’ zegt hij even later. We staan met onze handen in de zij, te staren naar het veld omringt door bomen. Waarom ben ik hier nooit eerder geweest? Het veld heeft...
mohair29 nov. 2015Lees meer…

bewering
4,2 met 4 stemmen 1.072
FC Groningen moet ernstig overwegen een nieuwe trainer aan te stellen die meer vuur weet te brengen in de huidige selectie. Met dit slappe voetbal is buiten de Euroborg nog geen punt behaald. En bij thuiswedstrijden blijft de Euroborg er nogal verlaten bijliggen. Is Raymond Atteveld beschikbaar?
autobiografie
4,3 met 7 stemmen 231
...Ik deed maar wat. Daarom besloot ik een personal trainer in de arm te nemen. Lincoln. We begonnen rustig, maar al snel werd ik fitter en Lincoln gaf me het vertrouwen steeds een stapje verder te gaan. Na een halfjaar of zo, zei hij dat hij iets nieuws voor me had bedacht. Iets leuks. Dat het...

bewering
4,5 met 6 stemmen 85
Het veelbelovende debuut van trainer Frank de Boer met een 0-2 overwinning op AC Milan bevestigt de overtuiging dat trainer Jol zich het laatste half jaar onvoldoende heeft gehouden aan het beproefde Ajax-concept.

bewering
4,8 met 4 stemmen 126
Ideale trainers: Van Hanegem van Utrecht naar Feyenoord, Atteveld van Roda naar PSV, Stevens van PSV naar Roda JC, Verbeek van Feyenoord naar Utrecht. Als zij dat doen met een van de ene club naar de andere club doorlopend contract scheelt dat het betaald voetbal en indirect de meebetalende burger...

bewering
2,6 met 7 stemmen 464
Marco van Basten zou er verstandig aan doen zijn baan als trainer bij Heerenveen op te zeggen als er weer een topaanvaller (Finnbogason naar Cardiff?!) vertrekt.

bewering
4,2 met 5 stemmen 137
Door het afgedwongen vertrek van trainer Gertjan Verbeek zullen de prestaties van de huidige Feyenoord-spelersgroep er beslist niet op vooruit gaan.

bewering
3,2 met 5 stemmen 116
Bij De Clásico (0-4 voor Barcelona!) waren verschillende werkeloze trainers aanwezig die leken te azen op de topbaan die Benítez ongetwijfeld binnenkort zal moeten opgeven.

bewering
3,0 met 6 stemmen 47
Oranje-trainer Louis van Gaal zou er goed aan doen om in wedstrijden waarbij er een reële kans is dat de tegenstander scoort een lange doelman als Krul of Stekelenburg - mits in vorm - op te stellen.

Doelman Cillessen uitgerangeerd

bewering
4,0 met 2 stemmen 85
Het lijkt erop dat trainer Frank de Boer de positieve coronatest bij doelman Cillessen heeft aangegrepen om hem te lozen en zo Stekelenburg als eerste doelman op te kunnen stellen. Als dit zo zou zijn, zou het een teken zijn van gebrek aan managementvaardigheden bij de huidige bondscoach.

bewering
4,4 met 5 stemmen 63
Het succes van AZ - door de voetbalbeker te winnen tegen het favoriete PSV - is vooral verdiend omdat trainer Gertjan Verbeek het hele tegenvallende seizoen niet uit zijn evenwicht is gebracht. Ook niet door het betweterige geklets van de voetbalcommentatoren van NOS en RTL.

bewering
4,7 met 3 stemmen 109
Dat en hoe voetbalprofs strafschoppen missen (NAC-Groningen!) is niet volledig aan de factor toeval te wijten. Omdat de financiële belangen zo groot zijn, zouden trainers (Ron Jans!) er handig aan doen hierover in overleg te treden met een deskundige psycholoog.

bewering
3,7 met 3 stemmen 51
Het wordt de hoogste tijd dat trainer Frank de Boer plaats maakt voor Jasper Cillessen in het doel van Ajax. Goed voor Ajax, goed voor Cillessen. En gun Vermeer een transfer naar een grote competitie elders in Europa.

bewering
4,0 met 3 stemmen 2.854
Onbegrijpelijk dat trainer Frank de Boer het 2-2 echec tegen een voor rust machteloos en en na rust met 10 man spelend Rapid Wien niet weet te voorkomen door het inbrengen van ervaren krachten als Heitinga en Schöne of Viergever.

bewering
2,3 met 3 stemmen 51
In de poule waarin Ajax is ingedeeld voor de Champions League heeft het team van trainer Frank de Boer bijzonder weinig te zoeken. Ik voorspel plaats 4. Maar een stap in het leerproces gedurende de weg omhoog van Cruyff, dat dan weer wel.

bewering
3,8 met 5 stemmen 61
Niet alleen aanvoerder Graziano Pellè maar misschien nog wel meer trainer Ronald Koeman ontbrak het aan zelfbeheersing en respect na het voor hun zo teleurstellende gelijke spel tegen Twente. Geen goed voorbeeld voor de jeugd dit wangedrag in gebaar en woorden van beide heren.....

Analyse..

verhaal
4,4 met 8 stemmen 1.057
...principe ook niet bij de laatste zestien van Europa? Of zeg ik nu weer iets helemaal verkeerd? Het zal mij benieuwen hoelang Danny Blind nog trainer zal blijven. Dat vroeg de interviewer zich ook af en Danny keek met blinde ogen in de verte. Hij stond er wat vleugellam bij.
Paco30 nov. 2005Lees meer…

bewering
3,0 met 2 stemmen 75
De trainer van PSV Fred Rutten verdient een zware douw voor zijn buitenproportineel felle uitval naar scheidsrechter Blom, die de rode kaart tegen Strootman niet ten onrechte trok. Dit uiterst onsportieve gedrag van een toptrainer verdient geen enkele navolging op de Nederlandse velden.

bewering
3,4 met 5 stemmen 46
De oneervolle uitschakeling van Ajax door het nogal onbeduidende Dnjepr Dnjepropetrovsk lijkt mede te wijten te zijn aan tactische blunders van trainer Frank de Boer. Ik denk o.a. aan het niet opstellen van de ervaren Lasse Schöne en het laten staan van een hopeloos falende spits Arek Milik.

TEN..

hartenkreet
3,3 met 11 stemmen 2.235
...verklaren want in de hockeywereld kun je als trainer heel goed Ten Cate heten. Daar ben je iemand als je “Ten” voor je achternaam hebt staan. Liever hebben ze daar ook nog een dubbele voornaam maar je kunt niet alles hebben. In de hockeywereld lopen kuddes randviolen rond met “Ten”...
paco 8 feb. 2007Lees meer…

Bekerfinales

bewering
4,0 met 4 stemmen 71
...de finale van de Copa del Rey tussen Sevilla en een op vleugels spelend...

bewering
4,0 met 2 stemmen 56
...kregen de spelers volop de ruimte om er een heerlijke wedstrijd van te maken. Voor beide ploegen en trainers dus een groot compliment, want de belangen waren buitengewoon groot.

AUTHENTIEK

beschouwing
3,2 met 4 stemmen 559
...geloofwaardig; echt! Volgens de gast is die trainer toe aan een topclub(?). Mis ik iets? Als je een scheidsrechter staat uit te schelden voor alles wat lelijk is, ben je dan toe aan een topclub? Ben je dan geloofwaardig, betrouwbaar en echt? Authentiek? Geen wonder dat de wereld onder een...
paco11 mrt. 2009Lees meer…

bewering
3,8 met 4 stemmen 541
De in de luwte geplaatste ADO-trainer Atteveld wil geen namen noemen, maar ontkent niet dat Danny Buijs, Lex Immers, Ricky van den Bergh en Richard Knopper hem de das omdeden. Op deze vier spelers (van wie met name Van den Bergh dit seizoen opvallend faalt) de zware plicht hun gelijk aan te tonen...

Wat een armoede bij Letland - Nederland

bewering
5,0 met 1 stemmen 66
...(Gravenbergh-5), Til-5, Berghuis-4 (Lang-6), Depay-3, Gakpo-5 (Weghorst--). Trainer Van Gaal-5.)

Waarom mannen geen organizer zijn

dagcolumn
1,9 met 14 stemmen 960
...hier komen we op het terrein van de coach. Het beroep van organizer wordt pas sexy als we duidelijk maken dat een organizer een trainer en een coach is. Dan wordt het vanzelf interessant voor mannen en kan het beroep er alleen maar op vooruit gaan.

Nederig

dagcolumn
3,2 met 5 stemmen 150
...club met zijn hond Prego, een alaskan husky. De trainer vertelt over zijn hobby: Hij heeft thuis nog twee husky’s, een waarmee hij wedstrijden doet en een pup van een half jaar. Hij vraagt hoe het met Bodo gaat en geeft wat aanwijzingen. Bodo heeft nog geen kef gegeven en ik begin te...
Meer laden...