Inloggen

Alle inzendingen over van Gaal

1594 resultaten.

Sorteren op:

bewering
3.0 met 4 stemmen 156
Toen er feest werd gevierd omdat Bayern München landskampioen van Duitsland was geworden, schreeuwde Louis van Gaal, gehuld in lederhose o.a.: "Wer hat die beste Angriff?" Hoffelijkheid t.o.v. Duitsers is aardig, maar Van Gaal ging veel te ver. Es war ja zum Kotzen!

Wir müssen nur gewinnen...

dagcolumn
3.8 met 6 stemmen 124
...hoe je een bal moet ingooien. In feite nam Von Gaal hem daarom ooit mee naar Duitsland. Daarnaast is der Andries zeer sociaal. Hij zegt bijvoorbeeld de krantenjongen elke dag gedag. Dat hoor je weinig tegenwoordig. Bovendien zegt hij 'dank u' als hij iets koopt bij de bakker. Verder zie je...

Historische blunder van bondscoach Van Gaal

dagcolumn
4.5 met 8 stemmen 97
...onprofessioneel beschouwen. Ik voorspel dat bij het toernooi in Qatar de doelman onze Achilles-hiel wordt. Tenzij Van Gaal op zijn voor mij onbegrijpelijke beslissing terugkomt, wat heel veel moed van Louis zou vergen.
Victor S.13 november 2022Lees meer…

bewering
3.6 met 5 stemmen 65
De onverwachte thuisnederlaag van Van Gaals steenrijke Manchester United tegen Koemans leeggekochte Southampton kan als een buitengewoon persoonlijk succes voor Ronald in de voetbalannalen worden genoteerd.
Victor S.12 januari 2015Lees meer…

De Telegraaf en links-liberale vrouwen

bewering
5.0 met 1 stemmen 69
Het zal niet lang duren of de Telegraaf en de columnisten in de Telegraaf zullen hun gal gaan spugen op de links-liberale mevrouw Kaag. Femke krijgt er een concurrente bij!

bewering
3.5 met 6 stemmen 283
De manier waarop geinponem Gijp en betweter Derksen (het beleid van) onze nationale bondscoach Louis van Gaal bepreken is het best te typeren als 'boosaardig' en 'naargeestig'.

bewering
3.0 met 6 stemmen 53
Oranje-trainer Louis van Gaal zou er goed aan doen om in wedstrijden waarbij er een reële kans is dat de tegenstander scoort een lange doelman als Krul of Stekelenburg - mits in vorm - op te stellen.
Victor S.10 september 2013Lees meer…

bewering
3.7 met 3 stemmen 56
Het wordt de hoogste tijd voor Louis van Gaal om Virgil van Dijk op te roepen in een ultieme poging het hart van de Nederlandse verdediging ruggengraat te geven na de 2-0 afgang in Parijs.

bewering
3.6 met 5 stemmen 67
Bondscoach Louis van Gaal zou er beter aan gedaan hebben om Virgil van Dijk - voor wie ook Manchester City en Arsenal belangstelling hebben - in zijn selectie op te nemen met het oog op een meer solide verdediging: de achilleshiel van Oranje.

bewering
4.0 met 2 stemmen 1.870
Na de blamerende nederlaag tegen het matig presterende Southampton van Koeman wordt het de hoogste tijd voor Louis van Gaal dat hij eggs koopt voor zijn money en dat hij met de tail tussen zijn legs afdruipt naar Nederland.
Victor S.26 januari 2016Lees meer…

Wat borrelt mij de gal

beschouwing
3.9 met 24 stemmen 1.364
...enige wat helpt is een collectieve verontwaardiging en wettelijke maatregelen tegen de roofdieren van onze maatschappij! Wat borrelt mij de gal nog steeds.
wim werker11 januari 2010Lees meer…

bewering
3.0 met 6 stemmen 82
De manier waarop klets-majoor en Cruijff-paladijn Derksen in zijn kletsprogramma op TV de nationale bondscoach Louis van Gaal probeert te dissen gaat vele perken te buiten.

bewering
3.8 met 5 stemmen 85
Louis van Gaal zal - als hij verstandig is - een nieuwe meesterzet doen: Jordy Clasie in de buurt van Messi positioneren zodat Jordy enerzijds Messi kan neutraliseren en anderzijds de beslissende strakke afstandspass op Robben / Van Persie kan lanceren.

Werkwijze Louis van Gaal op de weegschaal

bewering
5.0 met 3 stemmen 13
Voor de evaluatie van en het eindoordeel over de werkwijze van Louis van Gaal voor en tijdens het WK voetbal 2022 zal de uitslag van de wedstrijd Argentinië - Nederland van beslissend belang zijn. Haalt Oranje de halve finale, dan is zijn missie minstens voor de helft geslaagd te noemen.
Victor S.8 december 2022Lees meer…

Het Bezoek, een scenario.

dagcolumn
5.0 met 3 stemmen 143
...GAAL NU INEENS WEL NODIG? WAAROM IS LOUIS VAN GAAL NU PLOTSELING WEL GOED GENOEG? Scene 4. De avond valt over de Algarve. Twee mannen met colbert over de arm strompelen richting de stationair draaiende taxi aan de stoeprand. ‘ Absolute zeggenschap’, mompelt de een ‘ 40 man...

bewering
3.5 met 8 stemmen 65
Dat Nederland de kwartfinale heeft bereikt op het WK voetbal komt niet dankzij het door Van Gaal gepraktiseerde 5-3-2-systeem maar ondanks dat systeem. Terug naar 4-3-3 aub want dit voetbal doet te vaak pijn aan de ogen.

bewering
4.0 met 1 stemmen 51
...het Nederlandse voetbal weer op de Europese kaart te zetten door een overwinning op de Russische kampioen. En mogelijk wordt de ploeg van Louis van Gaal hiervan de dupe, wat hem wel eens ontslag zou kunnen opleveren. Tot nu toe bakt MU er onder zijn bezielende leiding verbazingwekkend weinig van.
Victor S.8 december 2015Lees meer…

Afstand

hartenkreet
3.9 met 7 stemmen 154
...Soms langer. Inkeren tot jezelf. Afkeren van alles en iedereen die prikkels veroorzaakt. Zo word je bewaard voor dingen waar je later spijt van zou kunnen hebben. Men zit niet te wachten op mijn mening. Mijn gedachte. Of soms juist wel. Om dat weer te gebruiken om gal te spugen.
Trijntje17 januari 2016Lees meer…

Welverdiend compliment

dagcolumn
4.2 met 6 stemmen 356
...voor u." De reactie van de presentator verdient pas echt een compliment. Jansen van Galen: "En voor u!"

bewering
4.5 met 4 stemmen 55
...grote kans om het Nederlandse voetbal weer op de Europese kaart te zetten door een overwinning op de Russische kampioen (2-1) gepakt. Klasse. En de ploeg van Louis van Gaal is hiervan de dupe geworden, wat hem wel eens ontslag zou kunnen opleveren. Ook nu weer bakte MU er onder zijn bezielende...
Victor S.9 december 2015Lees meer…

Premier Van Gaal

dagcolumn
3.5 met 4 stemmen 457
...gewoon op het stembiljet. Als volgt: L. van Gaal, sterke man. Als dat nou zo’n keer of vier, vijf miljoen gebeurt dan is dat wel een signaal. Daar kan de oude politiek niet omheen. Dan moeten ze wel. Voordat je het weet staat ie naast Bea op het bordes. Dus hupsaké, effe praten met...

Van Gaal kan Malacia blind vertrouwen tegen Turkije

bewering
4.0 met 4 stemmen 118
Bondscoach Louis van Gaal zou er verstandig aan doen Tyrell Malacia, die een voortreffelijk debuut maakte (op één slordigheid na) tegen Montenegro, als linksback op te stellen in de belangrijke match tegen Turkije. Daley Blind heeft veel minder power en is een stuk trager. Zo'n beslissing...
Victor S.6 september 2021Lees meer…

Wat een armoede bij Letland - Nederland

bewering
5.0 met 2 stemmen 171
...Til-5, Berghuis-4 (Lang-6), Depay-3, Gakpo-5 (Weghorst--). Trainer Van Gaal-5.)
Victor S.9 oktober 2021Lees meer…

Louis: Het genie

column
1.9 met 9 stemmen 298
...voldoende geld heeft om van te leven. Wie moet de volgende keer dan onze jongens naar het kampioenschap voeren? Mevrouw Van Gaal natuurlijk. Zij leert de trucs wel van haar man en er moet ook weer eens wat aan de emancipatie gedaan worden.
Eelt2 juli 2014Lees meer…

Genade. enkel Genade

hartenkreet
3.1 met 10 stemmen 715
...wij komen niet voor iemand die ziek wordt van methadon. dan moet u de huisartsenpost bellen. bellen was al een vreemd begrip, het mobieltje gleed op het zweet mijn hand uit, en viel met een doffe klap, de simkaart los. Onbereikbaar. Ongeholpen. Na maanden praten, en vertellen wat ik...

Aan de zijlijn

hartenkreet
2.0 met 6 stemmen 369
Op de keeper (ee aub, ie is foutief) beschouwd, is egotripperij hier en op de zustersite gedichten.nl schering en inslag. Ongebreideld breit men hier proza, weeft men tomeloos wollige woorden, wolkend drijft men over, soms met schattige sonnetten, vaker nog met net geen gedicht. Toegegeven, ik...
Fred24 november 2008Lees meer…

"U is niets bespaard gebleven"

hartenkreet
4.0 met 1 stemmen 70
...ze naast me voort met stijf opeengeklemde kaken. Niettemin wenste zij mij de bittere gal van haar gruwelijke ongeluk eveneens door de strot te duwen en de gehele lading van haar afschuwelijke lotsbestemming rustte in gelijke mate op mijn schouders, terwijl het vredige, placide en...
I.Broeckx27 september 2016Lees meer…

Tranen in een Wijkcentrum

hartenkreet
4.0 met 2 stemmen 66
...het was mijn dagelijkse kost. En bitterheid als gal vloeide van mijn lippen, eenzaamheid als van een atoom in een kosmos was mijn deel.....
I.Broeckx30 januari 2017Lees meer…

WAT EEN ARMOEDE BIJ MONTENEGRO - NEDERLAND

bewering
5.0 met 5 stemmen 150
...Van Dijk-6, Blind-4, Klaassen-4, F.de Jong-6 (Gravenberch-4), Wijnaldum-4 (Koopmeiners-3), Malen-4 (Bergwijn–7), Depay-3, Danjuma-5 (Lang - -). Trainer Van Gaal-4.) Grootste probleem met dit Oranje is dat de gewaande sterkhouder Depay zich gedraagt als vedette, maar bijna de gehele wedstrijd...
Victor S.14 november 2021Lees meer…

Het voetbal van Oranje stemt treurig

bewering
4.3 met 6 stemmen 33
...van voetbal houden. De bewierookte coach Van Gaal zet spelers in als Janssen (het lukt hem niet een bal goed aan te nemen), Koopmeiners (een pass die aankomt over meer dan 5 meter lukt hem nog niet), De Roon (beter onzichtbaar dan wanneer hij ballen doorspeelt), terwijl technische...
Victor S.30 november 2022Lees meer…
Meer laden...