Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

De mens.

We zijn dieren die een raamwerk/huis gevonden hebben dat ons doet overleven. Dieren leven niet volgens het raamwerk. Gedomesticeerde dieren persen we in ons raamwerk. Ik denk dat we alle nog beschikbare wilde aarde moeten teruggeven aan de dieren.
De mens zal zich moeten terugtrekken uit de natuur, totaal.. Wat vroeger in een zoo kon, gluren naar dieren, zal in de toekomst alleen mogelijk zijn via grote doorzichtige wanden, doorzichtige buizen. Zonder dat de natuur in contact komt met de mens.

Het landschap verandert wereldwijd. Oude steden worden wooneilanden, evenals de torengebouwen, evenals een kleinere stad op een buiten de stad gesitueerd wooneiland. Ieder van die door mensen bewoonde wooneilanden is omringd door een muur die de natuur scheidt van de mens. Doorzichtige muren stellen de bewoners in staat de natuur te bezichtigen en er in vele gevallen mee samen te leven. Met dien verstande dat de mens niet uit zijn hok kan.

De verbinding tussen de wooneilanden gebeurt door buizen die hoog boven de natuur de wooneilanden met elkaar verbinden. De voeding van de mens wordt niet meer uit de natuur gehaald. Alles wordt gekweekt. Zelden wordt uit de natuur, buiten, iets gehaald wat dan verder gekweekt wordt. Het meeste werk wordt verricht door bacteriën. Gekweekte voeding wordt in enorme opslagruimtes samengebracht met bacteriën. De voedingsstoffen zijn een bron voor de bacteriën die zich dan massaal vermenigvuldigen. Zoals in het verleden yogurt werd gemaakt. Doordat de bacteriën de voedingsstoffen reeds verteerd hebben is de voedingkwaliteit meerdere keren hoger dan de voedingsstoffen die verwerkt zijn. Snelgroeiende harde zwammen zorgen voor hardere materialen. Spinnen en termieten leren de mens bouwen met elastische lijm. Er is een volkomen evenwicht bereikt.

Het was 5 voor 12 geweest. Wilde de mens de totale vernietiging van de dieren stoppen dan moest de mens zich afscheiden van de natuur. In steden leven en alles wat de mens produceert recycleren. Op vele plaatsen leeft de mens onder de grond, zo gebruik makend van de natuurlijke isolatie. Boven die huizen zorgen toestellen er voor dat de stralen van de zon zich in een punt concentreren. Die hitte wordt via uiterst doorzichtige geïsoleerde buizen de wooneilanden binnengeleid en staat ten dienste van de industrie en het individu. Bovengronds boven al die enorme steden zijn panelen geplaatst die zonlicht in energie omzetten. Ieder gebouw is niet alleen zelfvoorziend in hun energieverbruik. Alle gebouwen produceren ook stroom die ze dan verkopen. Op die reststroom draait de nog bestaande industrie.

Reizen worden tot een minimum beperkt wanneer de 3D-capsulle een bijna lichamelijk contact mogelijk maakt met mensen op verre afstanden. Zeppelins zorgen voor verre reizen. Snel vervoer gebeurt via magneettreinen in doorschijnende tunnels in doorschijnende voertuigen. Een hele belevenis met een snelheid van 1000 km per uur.

De meeste ouderen zitten thuis in hun kring op hun wooneiland. De jongeren die nooit de natuur gekend hebben buiten het zicht op die natuur. Die jongeren ontdekken een nieuwe wereld; ze reizen van de ene virtuele date naar de volgende. Tijdens de verplichte werkjaren waarbij hij zijn uiteindelijke opleiding krijgt moet hij stand-by zijn.

De nieuwe mens, zich onderdompelend in de chaotische verscheidenheid van de mens. Biologen zorgen ervoor dat het dierenrijk in al zijn facetten bekend is aan de mens maar hij grijpt niet meer in. De natuur regelt zichzelf.
Zo wordt onze planeet gered door de natuur!


Zie ook: http://verf.serverworks.org

Schrijver: verfaillie ed, 12 februari 2007


Geplaatst in de categorie: natuur

3.2 met 4 stemmen 2.198Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)