Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Libido

Hij keek nog net niet teleurgesteld, Prins Waterhoofd, maar je zag hem denken "weer een meisje, hoe kan dat nou"?
Welnu, de oplossing tot het verkrijgen van nazaten van verschillend geslacht is vrij simpel. Bij de gemiddelde uitstoot van mannelijk genot zijn de vrouwelijke spermafriemeldingetjes in grotere getalen aanwezig dan hun mannelijke evenknietjes, grote kans op een dochter dus.
Aan de andere kant, jongenszaadjes zwemmen sneller dan meisjeszaadjes, belangrijk is dan om een omgeving te scheppen waarin het voor de jongens makkelijker is om een keertje te winnen. Om tot de kern van de zaak te kunnen doordringen is het evident dat de donor zich eerst suf rukt, de voorraad bevruchtertjes wordt allengs kleiner maar het aandeel van de mannelijke spermacellen wordt daardoor aanmerkelijk groter. Voor een maximaal effect dient men een uur voor de geslachtsdaad de hand aan zichzelf te slaan, wil men een zoon krijgen.

Ik heb afgelopen avond heerlijk gegeten, aardappelpuree met gerookte spekjes/uitje/broccoli/stroganoff gehakt/peper/kipkruiden geblust met room. Mijn keuken is top, als Herman had geweten wat ik voor 1 eurootje kan bekokstoven dan had die limousine bij mij voor de deur gestaan. En het is ook nog goed voor je libido, dat eten. Drie ton omdat je een beetje kan koken en het ook nog voor kan schotelen, sterren dansen in de eetgelegenheid, sterren dansen op ijs, maar ik raak er zo langzamerhand onderkoeld van.

Is het u misschien opgevallen, succesvolle vrouwen hebben altijd zo'n kinnetje, dat zelfgenoegzame dat net iets te ver uitsteekt, dat minzame gedeelte van het gezicht dat puntig te groot tussen de wangen zakt.
Zelfs Kelly heeft dat, en ook Jeroen Pauw. Silvia Kristel en Rita Verdonk hebben dat niet, maar ze lijken verdacht veel op elkaar.

Schrijver: Fred, 12 april 2007


Geplaatst in de categorie: humor

1.5 met 10 stemmen 996Er zijn 3 reacties op deze inzending:

Naam:
Frederik
Datum:
13 april 2007
Email:
roelofhotmail.com
Nathalietje toch, het niveau is bedroevend laag!
Naam:
Nathalie Mahlstrohm
Datum:
13 april 2007
Roelofje toch, is deze open deur het enige wat je te melden hebt ?
Naam:
Frederik
Datum:
12 april 2007
Email:
roelofhotmail.com
Wie echt niets te vertellen heeft, kan het altijd nog over sex hebben :-)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)