Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Fopambenaar op 1 april

De plannen van FopAmbtenaar zijn nu naar buiten gekomen na onderzoek door die man met de snor van dat opsporingsprogramma van tv, peter r de vries. Alle uitkeringen gaan er vijftig euro op achteruit maar de koningin hoeft niet te bezuinigen op haar vliegreisjes en de koekjes bij de thee. Job cohen wordt premier en balkenende gaat eindelijk europa naar de ondergang leiden.

De kachels worden met de paasdagen uitgezet en mogen pas weer aan wanneer de klok weer gelijk loopt, ivm de uitstoot. Nederland wordt omgekocht en verliest met de voetbalwedstrijd de finale tegen zuid-afrika. Alle auto's gaan meer betalen voor de benzine. Alle fopambtenaren worden ontslagen wegens idiote plannen. De tabak gaat op de bon voor alleen schizofrene mensen en mensen die graag korter willen leven maar wel prettiger, dit al dan niet in combinatie met alcohol en dansen en rokkenjagen. Kinderen hoeven niet meer naar school.

Met de pasen krijgen we allemaal een ijsje van de poiesz als goedmakertje voor de gestegen boodschappenprijzen. Alle werklozen moeten omgeschoold worden tot fopambtenaren. Alle ama’s moeten gelukkig worden en hier blijven tot een wereldwijd generaal pardon. De afghanen moeten eens ophouden met oorlogje spelen en boer worden. De indianen krijgen een eigen staat in de vs van obama die ook het ziekenfonds stimuleert dat in nederland alweer tegen de vlakte dreigt te gaan. De treinen hoeven niet meer op tijd te rijden en de files staan er nu de hele dag door zodat we nooit meer op tijd thuis komen na het werk en de afwas doen we weer met de hand.

En zo gaat het nog wel even door met de plannen waar toch nooit wat van komt want ze zijn onbetaalbaar en daarom vind fopambtenaar foppe dat het geld moet worden afgeschaft want elk land is failliet en daarom kan het niet meer functioneren en de rijke stinkerds hebben toch al genoeg en wonen in het ministaatje monaco met hun eigen formule 1 race terwijl half afrika zonder wc zit.
1 april doet het weer wat zij wil, buiig en hier en daar een zonnestraaltje.

Fopambtenaar Fop

Schrijver: foppe oostenbrug, 4 april 2010


Geplaatst in de categorie: humor

3.0 met 5 stemmen 838Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
15 april 2010
In de gauwigheid 16 fouten gesignaleerd, Foppe houdt zichzelf voor de gek?

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)