Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

FIAT 500

een lachende schizo heeft een file veroorzaakt van honderd lamborghini´s bij het abe lenstra stadion met een fiat 500 die niet harder gaat dan 80 km en soms even uitvalt want anders valt hij uit elkaar. De bestuurder maakte constant grappen en beweerde tegenover de politie evenwel een schietgrage schizo te zijn maar de blaastest wees uit dat hij alleen een opstart had gehad met drie kopjes koffie van de poeisz. De inzittende was een koorknaapje van de paus die zich had geschoren met een philishave van een bewonderaarster uit italie en houdt erg van lamborgini´s die achter hem aan reden.

De auto bleek ontvreemd tijdens een bruiloft. De bestuurder legde uit dat dit moeilijker was dan parijs dakar en dat hij in training was voor de ronde van vlaanderen zonder friet en dat hij op de vlucht was voor een huwelijksaanzoek van tante sidonia. De agenten konden hun oren niet geloven en lieten het toen maar gaan maar uw krantenmannetje wist het verhaal te achterhalen in een wereld die toch al niet te begrijpen valt.

Heerenveen won de wedstrijd door met zijn allen voor de goal te gaan staan en toen een tegengoal te schoren via een trap van de keeper naar de spits waarna het fries volkslied werd gezongen en sonnema weer extra flessen verkocht.

Uw verslaggever de lachende schizo foppe

Schrijver: foppe oostenbrug, 19 oktober 2010


Geplaatst in de categorie: humor

3.3 met 3 stemmen 120Er zijn nog geen reacties op deze inzending.


Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)