Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Word wakker, zunnekes!

Aha, zunne, ja, binnenkort ook in Brasschaat, toch is het multiculturalisme in Groot-Brittannië effectief nooit een proper politiek idee geweest, communicatief eerder een bijwerking van het gedrag van een gedutroueerde marktmeester of een skoon wijfke met veel te veel canvas.

Dat jonge moslims als gevolg van een falend multiculti-beleid nu opeens kwetsbaar zouden zijn geworden voor radicalisering, zijn kinderkopjes van Britse cameracameronnonsens.

De Koran kent slechts 1 soort moslim. De echte, de radicale, de totaal onderworpene aan Allah. Het al of niet falend multiculti-beleid van België staat daar gans los van.

Ik heb in dit verband ook nog even gespiekt bij de boezem van Angela Merkel.
Awel, effectief zie ik geen verschil met een koe die melk geeft, maar voor Europa is nu het zogen of gedogen, erop of eronder, er moeten Partij Voor het Vrijen meer echte Europeaantjes komen!

Als ge let op de groei van de Duitse economie door duurzaamheid en innovatie, kunt ge in de toekomst merakels meer Merkels verwachten. Effectief een eerlijke, biologisch civiele operatie. Communicatief gezien de hoogste premietijd voor België. Het staat ons gewoon nie! Manneke Cameron.

Zegt bij u het vlees van Aha op de verpakking niet gewoon bot Aha en gij weet dan nie wat er Aha in zit?

Word wakker, zunnekes!

Schrijver: Fabiola, 6 februari 2011


Geplaatst in de categorie: natuur

2.5 met 4 stemmen 190Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Fred
Datum:
7 februari 2011
Awel schoon wijveken, fabioleus !
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
7 februari 2011
Afgezien van je Vlaamse gebrabbel, snap ik nog minder van je bedoelingen en word zelf maar wakker, want de borsten van Merkel zijn okay en zeker geen verwijzing naar een geboorterace om met moslimmensen te concurreren. Rare hysterica!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)