Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Love hurts

De klassieke song 'Love hurts' dwaalt geregeld door mijn geheugen, daar ik de waarheid van die song erken.
Nazareth bedankt, zie nu hoe religieus verantwoord de band genoemd is. +
'It takes a lot of pain' komt harder dan ooit aan, hoewel ik als verliefde puber ook het nodige te verstouwen had.
De pijn van het verlies van mijn eerste geliefde zit nog steeds opgeslagen in mijn genen, lichaam en geest, daar zal ik nooit van bevrijd worden. Ik aanbid haar nog steeds, ook al zal ze nu ergens in de veertig zijn en met een ander de liefde bedrijven. Stik zeg, onweer, rampspoed. Ze moest eens weten. Vind haar lichaam nog steeds goddelijk.

Ben inmiddels beroemd en ga dat nog meer worden, maar dat zal haar niet doen smelten voor mijn intense liefde. Há, zoveel vrouwen zijn nadien in mijn leven gekomen, seksueel gekomen en hebben zich met mijn ziel verenigd, kom zeg, laatste allergrootste geliefde, waarom haak je af? Waarom dwaal je weg? Sla je mij in de boeien, sluit je me op? Verneder je me met je wrekend deel? Dood je mij omdat je geen liefde kunt verdragen? Ben je te verknipt om me als liefdespartner te waarderen? Wil je me liever pijn doen dan liefhebben?

Ik denk dat ik de rest van mijn zinloze leven maar in wijs stilzwijgen ga doorbrengen, zo af en toe uit mijn dak gaand op 'Love hurts' van Nazareth en de dood kalm en verlangend afwachtend. God en de mensen zijn smerig wreed. Eens geloofde ik nog in de liefde, nu is alles een illusie.

Zelfs jij, mijn allerliefste!

Schrijver: Joanan Rutgers, 19 maart 2011


Geplaatst in de categorie: verdriet

4.2 met 10 stemmen 146Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Annejan Kuperus
Datum:
23 maart 2011
Email:
ajkuperushotmail.com
Jouw 'Love hurts', is uit het hart geschreven. Dit lees je meteen en bovendien tussen de regels door. Ga in geen geval wijs stilzwijgen. Jouw schrijfwerk is daarvoor te interessant...!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)