Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Eindelijk!

Na zo'n dertig jaar full-time bezig zijn met de literatuur, lezend en schrijvend, geploeter, gezweet, door de slijk gaan, op mijn bek gaan, verachting ten deel en talloze afwijzingen, immuun geraakt daarvoor, maar toch, eindelijk, eindelijk is het zover en ga ik landelijk doorbreken!

Na mijn bundels 'Hemelzucht' en 'Delirium Tremens' bij kleine uitgevers gaat 'Hommages' er dan eindelijk komen en wel bij uitgeverij Prometheus.Ik kreeg vandaag een telefoontje van Mai Spijkers, de uitgever, die zeer enthousiast reageerde en mij uitnodigt om volgende week dinsdag lang te komen.
Alleen zijn stem al bracht me in opperste staten. Na al die jaren van zwaar geploeter als dichter krijg ik dus toch nog mijn loon, terechte loon weet ik zelf. Als je als mens in een diep dal zit en dat zat ik wel een beetje veel, dan komt er zomaar vanuit het niets de ommekeer, godlof, menslof, ik wil iedereen bedanken, die goed over mij gedacht heeft, misschien heeft het bijgeholpen, wellicht, maar ik ben nu zo blij, dankzij uitgeverij Prometheus kan ik weer met opgeheven hoofd met hoed over straat en hoef ik me nergens voor te schamen, word ik eindelijk volwaardig ingelijfd binnen het eerste literaire circuit.

Ik heb werkelijk mijn uiterste best gedaan om 'Hommages' toch nog op de markt te krijgen, het is me op de valreep gelukt en misschien wel als tegenwicht van alle negativiteit omtrent mijn publieke persoontje. Goddelijke gerechtigheid of zoiets. Eindelijk kan ik eens tevreden op vakantie gaan!

Schrijver: Joanan Rutgers, 12 april 2011


Geplaatst in de categorie: welzijn

3.8 met 11 stemmen 2.236Er is 1 reactie op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
20 april 2011
Deze succesanekdote is volledig uit mijn fantasieduim gezogen, een soort van revanche!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)