Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Spaans benauwd

Nog maar net teruggekeerd van het zonnige eiland Gran Canaria ben ik aan een inhaalslag begonnen, door vele van de nieuwste inzendingen op de diverse tabbladen te lezen. Meteen ben ik wederom (en nog steeds) gecharmeerd door de gave van Fred om kort en helder formulerend zijn hart te luchten. De wens om dit ook eens, al was het maar voor één keer, proberen te benaderen noopt mij onverbiddelijk deze inzending kort en bondig te houden.

Zo kwam ik en passant Joanans reactie op mijn bewering nr. 1698 tegen, waarin hij adviseert mij niet te “verlagen” tot hilarische snedigheden… enz. Goed advies van een literaire duizendpoot! Aangezien ik na 15 dagen vakantievertier weer uitgerust ben heb ik, stante pede, de daad maar bij het woord gevoegd.

Ik kan U verzekeren, dat dit vies tegenvalt. Zittend op een barkruk, krom voorovergebogen het toetsenbord bedienend, ben ik blij dat dit maar een korte inzending wordt. Artrose in beide heupen en in de lage rug plagen mij toch al dagelijks bijna voortdurend. In deze, mij niet ‘verlagende’, zithouding krijg ik het Spaans benauwd - caramba.

Genoeg dus voor deze keer, want bij deze heb ik de draad weer opgepakt door met weinig woorden nog minder te vertellen. Binnenkort ben ik echter weer terug met de door mij meer vertrouwde manier van schrijven.

Hasta proxima.

Schrijver: Günter Schulz, 10 juli 2011


Geplaatst in de categorie: vakantie

3.8 met 8 stemmen 245Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
J.de Groot
Datum:
13 juli 2011
Email:
joke190411telfort.nl
Mag ik je daarbij een 'kontje' geven?
Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
10 juli 2011
Waarde collega Günter, leuk om weer iets van je te vernemen, daar je ondanks je Spaanse benauwdheid altijd zeer scherpzinnig schrijft en je zit boordevol onverwachtse wendingen, wat de spanning verhoogt! Vertel eens over Gran Canaria!

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)