Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

Moslims

Ik noem het beestje maar direct bij de naam, eigenlijk had de titel moeten zijn 'Moslims integreren nooit omdat zij veroveraars zijn', maar dat vond ik te lang.

Een Dijkje doen, dat wilde ik graag, maar Henk en Ingrid hebben dat domein geclaimd, Maxima zou dat een beetje dom gevonden hebben. Dan denk ik, alla, moet kunnen, ergens een stempel op drukken. Misschien moet er, speciaal voor mij, een tabblad 'T. Gendraats' komen.

Over moslims en integratie. In tegenstelling wat Geert beweert vind ik de islam, naast andere religies, niet achterlijker dan wiens overtuiging dan ook. Het communisme was een prachtige uitvinding totdat sommige mensen zichzelf meer communist gingen vinden dan anderen. En zulks gebeurt nu bij moslims, de overtuiging knalt soms boerkabommend en bloedvergietend op pleinen en markten met als enig doel zoveel mogelijk slachtoffers. Heeft niets te maken met de islam maar wel met fanatieke volgers. Macht en waanzin gaan hier hand in hand, de maagdelijkheid is reeds lang verloren.

Feitjes: moslims hebben geen open ramen, er staan geen plantjes in de vensterbank, ze hebben geen huisdieren en affiniteit met de Tour de France en Elfstedentocht is hen vreemd. Ongelovigen (ik was katholiek en nu niet meer) moeten bestreden worden, geitenneukers zijn blijkbaar de vijfde colonne. In een laatste stuip neem ik nog maar een kip, ooit een Hollandse traditie.

Schrijver: T. Gendraats, 20 juli 2011


Geplaatst in de categorie: humor

3.2 met 12 stemmen 222Er zijn 2 reacties op deze inzending:

Naam:
Joanan Rutgers
Datum:
21 juli 2011
Ik zie moslims niet als moslims, maar als op hun manier gevangen mensen, zo gedoog ik de Staphorst-klederdracht ook en de hoedjes van zwaar-christelijke kerkmensen. Mensen kun je niet hervormen als ze zelf niet willen!
Naam:
Monique Methorst
Datum:
20 juli 2011
Email:
moimoniquelive.nl
Hilarisch geschreven :)

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je e-mailadres voor anderen in beeld verschijnt)