Inloggen
voeg je hartenkreet toe

Hartenkreten

De gelukkige huisman

MARGRIETSTORY DOOR FOPPE

Foppe word wakker en is heel angstig. Ik ben gelukkig en huisman maar hoe kom ik ooit aan een vrouw die ik kan vermaken met mijn grapjes en nu moet ik ook nog naar de tandarts voor een groot gat in mijn verstandskies! Maar foppe weet wel raad en neemt een sjekkie en een beerenburg en doet zijn mooiste kleren aan en gaat op de fiets naar de angsttandarts. Die is net bezig te denken hoe krijg ik nu een man zo dat hij niet bang voor me is en mij aan het lachen maakt. Ze doet haar krapste uniform aan en zet de drilboor op een laag dieseltoerental zonder geluid.

Daar komt Foppe binnen. Op de radio draait het singeltje van de leuke zangeres die zingt laten we een hete nacht beleven, dus dat begint al goed en ze zet de kachel op dertig. Nu is meneer foppe wel in het paradijs. Hij is dicht bij haar boezem en het doet geen pijn want hij heeft helemaal geen verstand. Mijn tandarts is bang voor mij denkt meneer foppe en stelt haar op haar gemak met een grapje waarom ze moet lachen. Weet u wel wat een papegaai kost vraagt hij. Nee zegt ze tussen het vullen door. Nou wel misschien wel duizend euro. Nou dan mag je vanavond bij mij een gehaktbal komen eten want dat is me te duur zegt meneer foppe.

Die avond zullen ze nooit meer vergeten en de hete nacht ook niet en zo werden ze samen gelukkig. Zo zie je maar weer, margriet weet raad met de lezerspost en zo bleek maar weer dat op iedere zere kies een vulling past!

Schrijver: foppe oostenbrug, 21 juli 2011


Geplaatst in de categorie: liefde

3.7 met 7 stemmen 406Er zijn 4 reacties op deze inzending:

Naam:
foppe oostenbrug
Datum:
26 juli 2011
Email:
foppeoosttelfort.nl
fijn dat er lezers zijn die mijn verhalen leuk vinden
dat geeft een stimulans om door te gaan
zelf lig ik soms ook in een deuk
foppe
Naam:
Günter Schulz
Datum:
24 juli 2011
Email:
ag.schulztiscali.nl
Voor mij ben je een creatieve, boeiende verteller, die soms een milde zelfspot niet schuwt maar ook altijd in zijn verhalen positieve en humoristische elementen verwerkt. Ik heb weer genoten, Foppe!
Naam:
Wee
Datum:
22 juli 2011
Genoten van je stukje!
Naam:
Monique Methorst
Datum:
21 juli 2011
Email:
moimoniquelive.nl
Vind je verhaal wel iets liefs hebben

Geef je reactie op deze inzending:

( vink aan als je niet wilt dat je emailadres voor anderen in beeld verschijnt)